Bilutleie i Sandnes

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Sandnes

Leiebil i Sandnes

Leiebil i Sandnes

Når du befinner deg i Rogaland, finnes det mange fordeler ved å benytte seg av en leiebil i Sandnes fra Sixt bilutleie. Våre bilmodeller spenner fra gode luksusbiler for forretningsreisende, til stasjonsvogner, varebiler og minibusser for privatpersoner som vil reise på dagsturer eller som trenger en god leiebil for en dag eller flere. Med fullforsikring og ubegrenset kjørelengde får du en trygg og rimelig transportmulighet på egne betingelser, og du kan bestille tilleggsutstyr som GPS og barneseter, eller en bil med spesielt god plass til bagasje. Hold musepekeren over bildene for å få mer informasjon om Sixt bilutleie i Sandnes. Hvis du ønsker å bestille en leiebil, kan du enkelt benytte vår online bestillingsfunksjon. Her kan du søke etter tilgjengelige bilmodeller og bestille tilleggstjenester før avreise. Leiebilen du har bestilt, kan hentes på vårt kontor i sentrum eller på Stavanger lufthavn Sola, som ligger cirka 20 minutter fra Sandnes med bil. Ved å forhåndsbestille på Internett, vil du få gode priser og spare tid ved ankomst.
Opplevelser med bilutleie i Sandnes

Opplevelser med bilutleie i Sandnes

Sandnes er en spennende by og kommune i Rogaland fylke i Norge. Byen er bare litt over 150 år gammel, og er for eksempel kjent som jordbrukskommune, for pottemakerkunsten og for DBS sin produksjon av sykler. Om du ønsker å oppleve byens historie, bør du få med deg kulturopplevelser som har noe av dette som tema. Innen forholdsvis korte avstander kan du få med deg svært mange og varierte opplevelser med leiebil i Sandnes. I tillegg til vakker vestlandsnatur rett utenfor bilvinduet, vil du også kunne besøke kjente og mindre kjente attraksjoner og severdigheter innen natur, håndverk og teknologi. Legg for eksempel turen innom Vitenmuseet, der du kan se utstillinger om naturvitenskap og teknologi. Er du skiinteressert? Da kan du reise til Sandnes under Blinkfestivalen, når verdenseliten innen skisporten samles i byen. Hvis du reiser med barn, kan dere legge kjøreturen til Soma gård. Dette er en av Norges største besøksgårder med aktiviteter for barn i alle aldre.
Show more
Greit å vite når du leier i Sandnes
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sandnes.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Sandnes?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Sandnes. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Sandnes?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Sandnes

Kan jeg bestille en langtidsleie i Sandnes?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sandnes?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Sandnes

Vis mer