Bilutleie i Vigra

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Vigra

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ålesund Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Vigra

Leiebil på Vigra

Leiebil på Vigra

Sixt bilutleie på Vigra tilbyr leiebiler til ethvert behov, enten du er forretningsreisende, turist eller fastboende. Våre leiebiler strekker seg fra 4x4 og varebiler, til standsmessige businessbiler med tilleggstjenester som egen sjåfør og GPS. Om du ankommer Vigra med fly, buss eller båt, kan du finne et utvalg av ulike bilmodeller, der alle modellene byttes ut hver sjette måned for å holde en høy standard. Hos oss får du fullforsikring og ubegrenset kjørelengde, slik at du har en trygg og rimelig transport i hele leieperioden. Hold musepekeren over bildene for å få mer informasjon om leiebil på Vigra. Ved å benytte vår bestillingsfunksjon på nett, kan du enkelt bestille bilmodellen du ønsker, for så å være trygg på at vi har bilen klar når du kommer. Sjekk tilgjengeligheten på stedet, og bestill ønskede tilleggstjenester før du reiser for å spare tid og penger. Bilen kan hentes på Ålesund lufthavn Vigra.
Opplev Vestlandet med bil

Opplev Vestlandet med bil

Øya Vigra utenfor Ålesund i fylket Møre og Romsdal i Norge har storslått natur og byr på både friluftsopplevelser og lokal kultur. Når du ankommer flyplassen, er det enkelt å oppleve øyes særpreg. Samtidig kommer du deg enkelt videre med en leiebil på Vigra fra Sixt bilutleie via riksvei 658 til Ålesund, som ligger bare 18 kilometer unna. En overnatting på Glede På Reisen Gjestgiveri, med en smak av lokal mat og koselig atmosfære, er å anbefale. Bare ti minutters kjøretur fra flyplassen finner du også Alnes, som er et sjarmerende fiskevær der du får fantastisk utsikt over havet og kan besøke Alnes Fyr. På Vigra er det også gode muligheter for fiske, kajakkpadling og seiling, og for barna kan en dag på idylliske Blimsanden være et godt delmål på reisen. Du har også hele Møre og Romsdal foran deg, og det beste av Norges storslåtte vestlandsnatur. Sixt bilutleie på Vigra kan være behjelpelig med hvilke lokale og regionale severdigheter du kan få med deg når du leier bil på destinasjonen.
Show more
Greit å vite når du leier i Vigra
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Vigra?
For å leie en bil med SIXT ved Vigra må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Vigra.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Vigra?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Vigra. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 91 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Etter returen
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Vigra

Hva trenger jeg for å leie en bil i Vigra?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Vigra?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Vigra?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Vigra

Vis mer