Bilutleie i Molde

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Molde

Hvordan ordner du med leiebil i Molde?

Hvordan ordner du med leiebil i Molde?

Molde har en beliggenhet som ikke mange byer i Norge kan skilte med, helt ut mot Norskehavet og med fjorder og høye fjell mot sørøst. Det er mange som ankommer stedet med fly, og da er det enkelt å ordne med leiebil i Molde, siden vi finnes på flyplassen Molde lufthavn Årø (MOL). Kategoriene du kan velge blant i vårt utvalg av kjøretøy her, er bensingjerrige kompaktbiler til hyggelige priser, familiebiler med god plass til bagasje, 4x4 som er som skapt for veiene på Vestlandet, minibusser med mange seter eller premiummodeller som gir deg en ekstra god kjøreopplevelse.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Molde og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er air condition installert i alle modellene våre så du kan nyte behagelig temperatur i kupeen, og med et kjøretøy fra oss er du allerede forsikret mot blant annet skader og tyveri. Gratis kansellering og ombooking er også mulig med Sixt når du betaler ved ankomst, og nyttige tilleggstjenester som barnesete og vinterdekk kan lett bestilles. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Molde

Hva du kan oppleve med leiebil i Molde

Når du oppholder deg i Molde, har du mange muligheter til å se deler av Norges vakreste naturlandskap, og ta gjerne turen opp til Varden for å få en smakebit. I Molde sentrum kan du stikke innom Romsdalsmuseet, og like ved ligger den fine parken som kalles Den grønne korridor. Tar du turen sørover, ligger attraksjoner som Trollveggen og Trollstigen ikke langt unna, eller kjør nordover til den utsøkte Atlanterhavsveien som tiltrekker seg mange skuelystne bilister hvert år. Sixt bilutleie i Molde bør være ditt førstevalg når du skal leie bil.
Show more
Greit å vite når du leier i Molde
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Molde?
For å leie en bil med SIXT ved Molde må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Molde.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Molde?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Molde. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 34 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Molde

Hva trenger jeg for å leie en bil i Molde?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Molde?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Molde?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Molde

Vis mer