Bilutleie i Moss

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Moss

SIXT tilbud i Moss

SIXT tilbud i Moss

Gjennom SIXT sin moderne flåte av leiebiler er det enkelt å leie en bil i Moss som passer dine behov og ønsker. Du finner vårt kontor sentralt i Moss sentrum slik at du enkelt kan finne frem. Ved våre kontorer har vi elegante og flotte biler som sørger for en komfortabel og luksuriøs opplevelse. Du kan for eksempel velge en SUV til kjøring på landeveien og som vil ta deg opp bratte bakker om vinteren. Alternativt en stor sedan med god plass til golfbager eller bagasje. Valget er opp til deg. Det er enkelt å utforske det rike tilbudet som du finner i Moss gjennom SIXT sitt store tilbud av leiebiler. Gjennom vår plattform er det enkelt å leie en bil i Moss som er skreddersydd for dine behov enten du ser etter en stor bil til familien eller en liten bybil. Hos SIXT jobber vi hardt med å finne den riktige leiebilen for dine behov enten du trenger noe for en dag eller flere uker. Du har mulighet til å legge til diverse utstyrspakker slik som navigasjon eller barnesete hvis du ønsker det.
Turer og severdigheter i området

Turer og severdigheter i området

Du finner en rekke spennende attraksjoner og tilbud i Moss noe som gjør denne byen til en utmerket destinasjon for kortere eller lengre besøk. Du kan legge turen til Galleri F15 som er et hyggelig og sjarmerende kunstgalleri i byen. Videre er det også gode muligheter for bading eller strandliv ved sjøbadet som ligger fint til sentralt i byen. Dette er perfekt for en dagstur med din leiebil.
Sommeren i Moss

Sommeren i Moss

Du finner en rekke fine dagsturer i Moss og området rundt når sommeren kommer. Det er enkelt å sette seg i leiebilen og ta turen til vakre Refsnes Gods som er et gammelt herskapshus og overnattingssted like utenfor byen. Her kan du se på de vakre sommerfargene fra den store hagen og uteplassen samt nyte et bedre måltid. Du kommer deg også enkelt til Torderød Gård som ligger kun en kort kjøretur unna med leiebil.
Vinteren i Moss

Vinteren i Moss

Moss er også et fint sted å besøke om vinteren med sin koselige gamleby og sentrale beliggenhet tett på Oslo. Moss om vinteren kan by på flere koselige dagsturer og du finner et lite julemarked i sentrum av byen for folk som ønsker å komme i julestemning. Det er ofte muligheter for julekonserter ved det lokale kulturhuset.
Show more
Greit å vite når du leier i Moss
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Moss.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Moss?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Moss. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Moss?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,0
Basert på 1 anmeldelser

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Moss

Kan jeg bestille en langtidsleie i Moss?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Moss?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Moss

Vis mer