Bilutleie i Arendal

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Arendal

Bilutleie hos Sixt i Arendal

Bilutleie hos Sixt i Arendal

Leiebil i Arendal får du hos du Sixt Bilutleie. Hos oss kan du leie bil på forespørsel alle dager fra kl. 07.00 til 24.00, også på søndager og helligdager dersom du ønsker det. Bilen kan returneres 24 timer i døgnet. Vårt kontor er i Myreneveien på Myrene, men ettersom bilutleie i Arendal er på forespørsel kan vi avtale nærmere hvor bilen skal hentes og leveres. Hos Sixt i Arendal finner du flere typer rimelige leiebiler, både personbiler, stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere. Vi har også varebiler og lastebiler. Sixt Bilutleie har utleiestasjoner over hele Norge, totalt 80 fra sør til nord. Globalt finner du oss over hele verden og vi har mer enn 4500 utleiestasjoner.
Dette kan du gjøre med leiebil i Arendal

Dette kan du gjøre med leiebil i Arendal

Når du er i Arendal bør du kjøre innom Havna, som er en viktig og trivelig møteplass for store og små, båter og folk, gjennom hele sommeren. Dessuten anbefaler vi en tur til de mange øyene som utgjør byen Arendal, som Tromøy og Hisøy. Byen er også kjent for den store Hove-festivalen, som arrangeres på sommeren. Leiebil i Arendal gir deg også muligheten til å utforske den populære Sørlandskysten, med de berømte idylliske hvite småbyene og en spennende skjærgård med mange trivelige øyer. Fra Arendal er det kort vei til byer som Risør med trebåtfestival, bokbyen Tvedestrand og ikke minst Lillesand som er kjent for glattslipte svaberg. Sørlandets hovedstad Kristiansand er bare en times kjøring unna med barnas favoritt Dyreparken og ferjer til Danmark. Det er bare litt lenger til Lindesnes, som er det sørligste punktet i Norge. Bilutleie i Arendal gir deg også muligheten til å reise innover i landet der du kan oppleve dype skoger og høye fjell. Etter bare tre timer er du på høyfjellet på Hardangervidda og kan oppleve landets største nasjonalpark. Ved å leie bil kan du også kjøre til landets hovedstad Oslo. På veien kan du kjøre innom Norges eldste by Tønsberg. Vestover er det Stavanger som ligger en passe dagstur unna. På veien dit passerer du blant annet den sjarmerende trebyen Flekkefjord.
Show more
Greit å vite når du leier i Arendal
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Arendal.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Arendal?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Arendal. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Arendal?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Arendal

Kan jeg bestille en langtidsleie i Arendal?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Arendal?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Arendal

Vis mer