Bilutleie i Flekkefjord

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Flekkefjord

Leiebil i Flekkefjord: Sixt bilutleie

Leiebil i Flekkefjord: Sixt bilutleie

Det er enkelt å bestille en leiebil fra Sixt bilutleie i Flekkefjord. Hvis du ankommer med tog på Flekkefjord stasjon, har vi en utleiestasjon i sentrum, slik at du kan ta utgangspunkt i tettstedet og oppleve alt Sørlandet har å by på med komforten fra ditt eget kjøretøy. Vi har et stort utvalg av bilmodeller innen flere bilkategorier og leiebiltjenester, slik at du ikke skal mangle noe, verken når det gjelder komfort eller kjøreglede.
Leiebiltjenester fra Sixt i Flekkefjord

Leiebiltjenester fra Sixt i Flekkefjord

Dersom du klikker over her, kan du lese mer om Sixt bilutleie i Flekkefjord og hvilke leiebiltjenester som tilbys i området i Sør-Norge. Du kan også bestille på nettet og beregne prisene for den perioden du trenger kjøretøyet. Vi i Sixt kan alltid garantere at du får en bil i den leiebilkategorien du har bestilt, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Flekkefjord med Sixt

Kjøretur i Flekkefjord med Sixt

Flekkefjord er et godt utgangspunkt for å oppleve alt hva de sørligste delene av Norge har å by på. Den desidert enkleste måten å komme seg rundt i området på, er å bestille en leiebil og kjøre fra sted til sted. Byen ligger nær E39, som er den mest brukte fartsåren når du skal besøke dette vakre stedet og omkringliggende byer og tettsteder. Når du har hentet kjøretøyet ditt på vårt utleiekontor, finner du mange severdigheter i korte avstander. Selve byen er kjent for sin flotte, hvite trehusbebyggelse som ligger langs kysten. Det er også mye flott natur i området rundt Flekkefjord. Det er korte avstander til kjente severdigheter på Sørlandet, som for eksempel Lindesnes fyr, som er Norges eldste fyr som ligger så langt sør som man kommer i landet. I tillegg er det enkelt å komme seg til for eksempel Sørlandsbadet i Lyngdal eller Dyreparken i Kristiansand dersom du bestiller en leiebil i Flekkefjord fra Sixt.
Show more
Greit å vite når du leier i Flekkefjord
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Flekkefjord.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Flekkefjord?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Flekkefjord. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Flekkefjord?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Flekkefjord

Kan jeg bestille en langtidsleie i Flekkefjord?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Flekkefjord?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Flekkefjord

Vis mer