Bilutleie i Lyngdal

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Lyngdal

Leiebil i Lyngdal: Sixt bilutleie

Leiebil i Lyngdal: Sixt bilutleie

Det er enkelt å bestille leiebil fra Sixt bilutleie i Lyngdal for å oppleve Vest-Agder og resten av det Sør-Norge har å by på. Ved å leie en bil fra det store utvalget innen kjøretøy hos Sixt kan man komfortabelt komme seg fra sted til sted med den bilen man selv ønsker. Du kan velge mellom personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil i både økonomi- og luksusklassen, slik at du får den bilen som passer deg og ditt behov best.
Leiebiltjenester fra Sixt i Lyngdal

Leiebiltjenester fra Sixt i Lyngdal

Les mer om leiebil i Lyngdal over her. Du kan se åpningstidene på utleiestasjonen og hvilke kjøretøy som er tilgjengelige, og beregne prisen på leiebilen du ønsker. Vi kan alltid garantere at den kategorien du ønsker, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell. Her kan du også bestille leiebil i Lyngdal og velge tilleggstjenester som ubegrenset antall kilometer, forsikring, ekstra sjåfør eller utstyr som barneseter og GPS.
Kjøretur i Lyngdal med Sixt

Kjøretur i Lyngdal med Sixt

Lyngdal er et koselig tettsted i Vest-Agder, ikke langt fra Kristiansand helt sør i Norge. Det et perfekt utgangspunkt for å oppleve den norske skjærgården, og det finnes mengder av aktiviteter å ta seg til i området. Ved å bestille en leiebil fra Sixt bilutleie i Lyngdal kan du enkelt komme deg rundt, og du kan se de attraksjonene du selv ønsker. Den største attraksjonen er kanskje Sørlandsbadet, et stort badeland og innendørsbasseng ved Rosfjorden. Vi kan også anbefale å gå på tur i Skreli, som er det mest kjente turområdet med merkede turstier. Området passer perfekt for en løpetur i terrenget eller for familietur med barn i alle aldre. Du kan også kjøre med leiebil fra Lyngdal til øygruppa Sælør utenfor Korshamn, hvor du kan oppleve gammel bebyggelse og mye historie. Om du ønsker en større byopplevelse, er du kun en drøy times kjøretur fra Kristiansand, der du også finner Kristiansand lufthavn, Kjevik.
Show more
Greit å vite når du leier i Lyngdal
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lyngdal.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Lyngdal?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Lyngdal. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Lyngdal?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Lyngdal

Kan jeg bestille en langtidsleie i Lyngdal?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Lyngdal?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Lyngdal

Vis mer