Bilutleie på Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.

 

Mest populære i Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Istanbul Sabiha Gokcen Flypl. som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.-stasjon

Adresse

Domestic Arrival Exit AL525, 34000 Istanbul, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Dersom du ønsker å ordne med en leiebil fra Istanbul-Sabiha Gökçen flyplass, er Sixt på pletten for å hjelpe deg. Våre velvillige ansatte vil yte deg førsteklasses service, og vår oppgraderte bilflåte gjør at du får det nyeste innen moderne teknologi. Kategoriene vi tilbyr her er brukervennlige familiebiler og økonomibiler til hyggelige priser, og modellene våre kommer fra veletablerte leverandører. Her får du air condition med samtlige modeller, noe som kommer godt med i sommervarmen, og kollisjonsskadeforsikring vil spare deg for bekymringer underveis.
Skaff deg leiebil på Istanbul-Sabiha Gökçen flyplass Istanbul-Sabiha Gökçen flyplass (SAW) ligger på den asiatiske siden av byen og er oppkalt etter den kvinnelige tyrkiske jagerpiloten Sabiha Gökçen. Vår tydelig merkede filial ligger logisk plassert i ankomsthallen, hvor våre imøtekommende medarbeidere vil besvare alle spørsmål du måtte ha. Du trenger ikke å være redd for forsinkede fly, ettersom du har muligheten til å både hente og levere leiebilen tilbake utenom kontorets offisielle åpningstider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Se det beste av byen med leiebil fra Istanbul-Sabiha Gökçen flyplass I Tyrkias største by er det enkelt å finne severdigheter og attraksjoner som passer for alle aldersgrupper. Kom deg til det spektakulære Bosporosstredet som skiller to verdensdeler og har en travel båttrafikk, og på de tallrike shoppingsentrene kan du finne butikker med varer i alle mulige prisklasser. Kjør til de praktfulle Dolmabahçe-palasset som spilte en viktig rolle for det osmanske riket, og besøk Sarayburnu som er odden som skiller Det gylne horn og Marmarasjøen. Kjør blant alle høybyggene i sentrum for en skikkelig urban opplevelse, og Istanbul er også kjent for sine deilige matretter. Sixt bilutleie på Istanbul-Sabiha Gökçen flyplass er det ideelle valget for deg på reise.
Show more

Greit å vite når du leier på Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.?
For å leie en bil med SIXT ved Istanbul Sabiha Gokcen Flypl. må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Istanbul Sabiha Gokcen Flypl..
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 558 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Istanbul Sabiha Gokcen Flypl.?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?