Bilutleie i Ankara

 

Våre tjenester ved Ankara

Hvordan skaffe leiebil i Ankara?

Hvordan skaffe leiebil i Ankara?

Som Tyrkias neststørste by og landets hovedstad, har Ankara mye å by på av historiske og kulturelle attraksjoner. Byen har rundt 5 millioner innbyggere, og blant dem en rekke diplomater, politikere og studenter. Med leiebil i Ankara kan du enkelt oppdage byen og de omkringliggende områdene i ditt eget tempo, uten å være avhengig av kollektivtrafikkens ruter og tider. Hos Sixt kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy som passer dine behov, enten du besøker Ankara som ferierende eller forretningsreisende. Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie på Ankara flyplass og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelig her. Kjøreturen inn til bysentrum tar cirka 40 minutter, hvor en spennende storby venter på å bli oppdaget. Hos Sixt er alle våre biler tredjepartsforsikret og du slipper også å betale ekstra for lokasjonstillegg. Ytterligere goder som ekstra sjåfør og GPS kan bestilles på våre brukervennlige nettsider, og sistnevnte er sterkt anbefalt når du besøker storbyer. Vi kan garantere at du får en bil fra samme kategori som du har valgt, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Praktisk sightseeing med leiebil i Ankara

Praktisk sightseeing med leiebil i Ankara

Ankara har et stort antall historiske severdigheter innen svært kort avstand. Besøker du byen kun en langhelg, har du derfor muligheten til å få med deg mye av hva denne byen har å by på. For historieinteresserte er museet for de anatoliske sivilisasjoner sør for Ankara slott verdt et besøk. Her kan du beundre romerske, ottomanske, greske og hellenistiske utstillinger. Ta også den korte kjøreturen til Anitkabir som er mausoleet til Republikken Tyrkias første president og landsfader, Kemal Atatürk. Lengter du etter vann og grønne lunger, er en tur til Gençlik Parki å anbefale. Her kan du kan oppleve spektakulære lysshow og fornøyelsesparker som garantert slår an om du reiser med barn. Med Sixt bilutleie i Ankara er du bedre rustet for en praktisk og komfortabel reise i Tyrkias hovedstad.
Show more

Greit å vite når du leier i Ankara

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ankara.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ankara?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ankara. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Ankara?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 80 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Ankara

Kan jeg bestille en langtidsleie i Ankara?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ankara?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?