Bilutleie i Samsun

 

Mest populære i Samsun

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Samsun Carsamba Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Samsun

Hvordan skaffe leiebil i Samsun?

Hvordan skaffe leiebil i Samsun?

Havnebyen Samsun har Tyrkias største havn på Svartehavssiden og ligger i provinsen Samsun, som har over 1 million innbyggere totalt. Hvis du vil ha mest mulig ut av ditt opphold i byen og området, vil en leiebil i Samsun være til god hjelp. Vi i Sixt har leiebiler som passer enten du besøker denne regionen som turist eller forretningsreisende. Du kan hente bilen på en av våre stasjoner i Samsun, der den ene ligger på Samsun-Caramba lufthavn (SZF). Sixt bilutleie i Samsun ønsker deg velkommen til en hyggelig leiebilopplevelse!Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Samsun og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Vi tilbyr bilmodeller av høy kvalitet, der vi bytter alle våre modeller en gang i halvåret for å holde standarden og kjøreegenskapene på topp nivå. Ved å skreddersy bilen med GPS eller barneseter etter behov vil du få en leiebil som passer dine ønsker. Reserver bilen på våre nettsider før avreise, slik at den står klar til deg når du kommer. Vi gjør oppmerksom på at vi kun kan garantere en bilkategori og ikke en spesifikk bilmodell.
Hva du kan oppleve med leiebil i Samsun

Hva du kan oppleve med leiebil i Samsun

Hotell- og restaurantmulighetene er mangfoldige i Samsun, og dersom du bor inne i selve Samsun by, vil en leiebil gjøre det mulig å bevege seg utenfor bykjernen og oppleve mer av Tyrkias kultur, natur og aktivitetstilbud. Samsun dyrepark er et naturlig besøkspunkt for barnefamilier, og hvis du vil ha en bit av historien, er skipskopien SS Bandırma en spennende severdighet. Strendene mot Svartehavet er særdeles innbydende og byr på solbading og vannsportaktiviteter for alle aldersgrupper. Se Tyrkias eldste tremoské fra 1206, eller besøk operaen for kulturell underholdning. Og gå ikke glipp av en smak på nøttene i verdens største nøtteproduserende by. Sixt bilutleie i Samsun gir deg gjerne flere tips når du befinner deg i denne provinsen.
Show more

Greit å vite når du leier i Samsun

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Samsun?
For å leie en bil med SIXT ved Samsun må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Samsun.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Samsun?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Samsun. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 2 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Samsun

Hva trenger jeg for å leie en bil i Samsun?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Samsun?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Samsun?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Samsun

Vis mer