Bilutleie på Bodrum Flyplass

 

Mest populære i Bodrum Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bodrum Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Bodrum Flyplass-stasjon

Adresse

Domestic Terminal, 48000 Mugla, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdager
07:00 - 23:00

Våre tjenester ved Bodrum Flyplass

Sixt bilutleie på Bodrum flyplass, Tyrkia

Sixt bilutleie på Bodrum flyplass, Tyrkia

Vil du se Tyrkias vestkyst fra sin beste side, er det et godt utgangspunkt å bestille leiebil fra Bodrum flyplass hos Sixt. Da kan du se de mange strendene i ditt eget tempo, og våre høykvalitets leiebiler vil ta deg trygt fram. Velg mellom kategoriene økonomibiler og familiebiler i mange forskjellige størrelser og fra verdensledende fabrikanter. Du får air condition og ekstra forsikringer alltid inkludert, og du kan når som helst oppgradere leiebilen med andre tilleggsgoder, som fri kjørelengde, muligheten for ekstra sjåfør og garantert GPS.
Hvordan skaffe leiebil på Bodrum flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Bodrum flyplass?

Flyplassen heter også Milas-Bodrum lufthavn (BJV) og ligger nesten fire mil unna Bodrum by. Dermed vil du spare mye tid på å forlate flyplassen med ditt eget kjøretøy. Sixt har sin stasjon i terminalen for innenriksflyvninger, og hvis du lander i utenriksterminalen, er det enkelt å følge skiltene til vår stasjon. Våre serviceinnstilte ansatte vil geleide deg til stedet der din forhåndsreserverte leiebil står klar til bruk. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Bodrum flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Bodrum flyplass

Kjør først til havnen der du vil se mange båter i alle slags størrelser som seiler inn og ut, og Bodrum slott er et av de best bevarte slottene i verden som stammer fra middelalderen. Slottet inneholder også et flott museum som er dedikert til undervannsarkeologi. På Bodrum halvøy finner du også de kjente, hvite vindmøllene, og mange av dem kan du se i landsbyen Karakaya, en 300 år gammel landsby med en unik atmosfære. Kjør til Bodrum amfiteater, et godt bevart minne fra romertiden som var dedikert til Kong Mausulos, og som vitner mye om fordums glans. Både historie og strandliv venter deg med Sixt bilutleie på Bodrum flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Bodrum Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bodrum Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Bodrum Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bodrum Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bodrum Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 123 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Bodrum Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bodrum Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bodrum Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bodrum Flyplass

    Vis mer