Bilutleie på Adana Flyplass

 

Mest populære i Adana Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Adana Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Adana Flyplass-stasjon

Adresse

Domestic Arrival Hall, 01100 Adana, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00
Helligdager
07:00 - 22:00

Våre tjenester ved Adana Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med leiebil fra Adana flyplass forenkler Sixt ditt opphold i det sørlige Tyrkia. Her i Adana-provinsen er et eget kjøretøy det klart beste fremkomstmiddelet. Byen ligger i et tett befolket område langs kysten og besøkes av mange badeturister hvert år. Fra vår moderne bilpark kan du velge blant økonomibiler til overraskende lave priser og familiebiler i mange forskjellige fasonger og prisklasser. Om du tenker deg ut på langtur, anbefaler vi at du oppgraderer til ubegrenset kjørelengde og andre nyttige tilleggsgoder som navigasjonssystem og dieselmotor kan enkelt bestilles her på nettsidene eller per telefon.
Hvordan leie bil på Adana flyplass?

Hvordan leie bil på Adana flyplass?

Adana flyplass (ADA) har det fulle navnet Adana Şakirpaşa lufthavn og er en av de større i Tyrkia med nesten 6 millioner reisende årlig. Sixt sin skranke på Adana flyplass er tydelig merket og logisk plassert, slik at du finner fort frem etter ankomst. Alle dine eventuelle spørsmål vil bli besvart av våre vennlige ansatte som gjerne også gir deg lokale reisetips. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
En reise i Tyrkias spennende historie Adana by er den femte mest befolkede byen i Tyrkia med en vakker beliggenhet ved eleven Seyhan. Her kan du kjøre mellom byens attraksjoner som for eksempel det 32 meter høye klokketårnet, Sabanci-moskeen og den historiske steinbroen. Eller kanskje frister det mer med et besøk til en av byens tyrkiske hamam? Glem heller ikke å prøve den velkjente og smakfulle Adana-kebaben som har sin opprinnelse her. Med leiebil fra Adana flyplass kan du ta deg til Middelhavskysten på under en time hvor mange, populære sommerdestinasjoner venter deg. Sixt bilutleie på Adana flyplass ønsker deg velkommen til det sørøstlige Tyrkia.
Show more

Greit å vite når du leier på Adana Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Adana Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Adana Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Adana Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Adana Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Adana Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Adana Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Adana Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Adana Flyplass

Vis mer