Bilutleie på Kayseri Internasjonal Flyplass

 

Mest populære i Kayseri Internasjonal Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kayseri Internasjonal Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kayseri Internasjonal Flyplass-stasjon

Adresse

Boztepe Mah, 38010 Kayseri, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:30
Helligdager
07:00 - 23:30

Våre tjenester ved Kayseri Internasjonal Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Du vil høste mange fordeler ved å benytte deg av en Sixt bilutleie på Kayseri internasjonale flyplass. Vi har lang erfaring i leiebilbransjen og vår bilflåte oppgraderes hvert halvår, slik at du alltid får oppgraderte og pålitelige kjøretøy. Kategoriene du får her hos oss er familiebiler til allmenn bruk og rimelige økonomibiler. Tredjepartforsikring og lokasjonstillegg er inkludert med samtlige modeller og vil beskytte deg mot uforutsette ekstrautgifter. Du kan gjerne møte opp spontant ved vår filial, men vil du være sikret en spesiell kategori, anbefaler vi at du reserverer din foretrukne leiebil på forhånd.
Hvordan leie bil på Kayseri flyplass

Hvordan leie bil på Kayseri flyplass

Flyplassen i Kayseri (ASR) er svært lokalt plassert like nord for bysentrum. Dermed vil du raskt komme frem til ditt bestemmelsessted med et eget kjøretøy. Det er lett å finne oss her, ettersom den internasjonale terminalen er relativt liten av størrelse, og våre medarbeidere vil geleide deg effektivt til stedet der bilen står og venter på deg. Bestill gjerne oppgraderinger som GPS og tillatelse for ekstra sjåfør — på den måten blir bilturen mer komfortabel. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Storslåtte naturopplevelser i det sentrale Tyrkia Kayseri byr på mye vakker natur, og du kan lett foreta oppdagelsesturer når du disponerer en leiebil fra Kayseri internasjonale flyplass. Se det storslagne fjellet Erciyes som rager nesten 4 000 meter over havet eller kjør ut på landet for å nyte roen. I Kayseri by finner du gjenlevningene av den gamle bymuren som beskyttet byen i sin tid, og Kayseri torg bør du absolutt få med deg. Tyrkia er selvsagt spekket med historie, og det er mange museer i Kayseri som er enkle å besøke med en leiebil fra Kayseri internasjonale flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Kayseri Internasjonal Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kayseri Internasjonal Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Kayseri Internasjonal Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kayseri Internasjonal Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kayseri Internasjonal Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 152 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,6)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Kayseri Internasjonal Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kayseri Internasjonal Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kayseri Internasjonal Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Kayseri Internasjonal Flyplass

Vis mer