Bilutleie på Ankara Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Ankara Flyplass-stasjon

Adresse

Arrival Hall, 06000 Ankara, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdager
08:00 - 23:00

Våre tjenester ved Ankara Flyplass

Sixt bilutleie på Ankara flyplass, Tyrkia

Sixt bilutleie på Ankara flyplass, Tyrkia

Tyrkia er et av europeernes favorittreisemål, der man kan oppleve både historiske attraksjoner og sol og sommer under et og samme opphold. Med leiebil fra Ankara flyplass kan du selv velge de mest fristende attraksjonene for deg, og Sixt sørger for å skaffe deg rimelige biler av høy kvalitet. Velg mellom bensingjerrige økonomibiler og brukervennlige familiebiler, og få 40 mil kjørelengde inkludert i prisen på samtlige modeller. Lokasjonstillegg og ekstra forsikringer er også alltid inkludert, og du kan velge andre tilleggsgoder eller oppgraderinger for å tilpasse leiebilen til dine reiseplaner.
Hvordan skaffe leiebil på Ankara flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Ankara flyplass?

Flyplassen går også under navnet Esenboğa lufthavn (ESB) og ligger litt over 20 kilometer nordøst for Ankara bysentrum. Dermed kan det ta sin tid hvis du er avhengig av kollektivtrafikk for å komme til din destinasjon, mens en leiebil gjør at du slipper å bry deg om rutetider. Sixt sin filial ligger logisk plassert i ankomsthallen, der du vil oppleve førsteklasses service. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Ankara flyplass For moderne arkitektur kan du kjøre til Atakule fjernsynstårn, med en egen utkikksetasje og restaurant på toppen som gir deg glimrende utsikt. Hamamönü er et av de mest interessante stedene i Tyrkias hovedstad — et nabolag med trehus, trange smug og historiske bygninger. Museer finnes det mange av, som Ankara luftfartsmuseum og Vitenskap- og teknologimuseet for å nevne noen av dem. Haci Bayram moské som ble påbegynt i 1427 er også et syn som er vel verdt å få med seg. Kom deg til Kuğulu-parken for å oppleve ro og fred mens du betrakter de grasiøse svanene som seiler på vannet. La Sixt bilutleie på Ankara flyplass ordne med alt du trenger for en komplett leiebilopplevelse i Tyrkia.
Show more
Greit å vite når du leier på Ankara Flyplass
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Ankara Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Ankara Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ankara Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Ankara Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 76 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Ankara Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Ankara Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Ankara Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Ankara Flyplass

Vis mer