Bilutleie i Adana

 

Mest populære i Adana

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Adana Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Adana

Hvordan skaffe leiebil i Adana?

Hvordan skaffe leiebil i Adana?

Adana med sine to distrikter rommer over 1,5 millioner innbyggere, og er hovedstaden i provinsen med samme navn, helt sør i Tyrkia. For solhungrige nordmenn er det milde middelhavsklimaet tiltrekkende for gammel og ung. Med leiebil i Adana kan du oppleve både kysten og innlandet med utgangspunkt i byen, og Sixt kan tilby bilkategorier som passer for alle slags reiseformål, enten du er turist eller forretningsreisende. Vi har både økonomibiler, firehjulstrekkere og varebiler samt døgnåpen inn- og utlevering av din leiebil. Velkommen til Sixt bilutleie i Adana!Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Adana og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. På våre nettsider kan du booke leiebil døgnet rundt, og du sparer tid og penger ved å fullføre bestillingen før avreise. Da kan Sixt også garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst på Adana flyplass (ADA). Du kan selvfølgelig også skreddersy bilen din dersom du har spesielle ønsker som for eksempel GPS for enkel fremkommelighet eller barneseter for de minste.
Hva du kan oppleve med leiebil i Adana

Hva du kan oppleve med leiebil i Adana

Du har ikke opplevd Adana fullt ut før du har smakt på den tradisjonelle Adana-kebapen. Den er viden kjent utenfor Tyrkias grenser, men er imidlertid ikke for sarte ganer da den er relativt sterkt krydret! Men byen og provinsen inneholder mye mer enn bare kebap — og med en leiebil i Adana kan du oppleve både natur, kultur og historie. Besøk arkeologimuseet eller det etnografiske museet, ta med barna på Aqua Land, bo standsmessig i nærheten av det store klokketårnet i byen, eller ta inn på et spahotell for ekte tyrkisk bad og velvære. Legger du kjøreturen langs kysten mot İskenderun, kan du oppleve en rekke romerske ruiner på veien, og havet tiltrekker seg både seilende og badeturister på grunn av det behagelige klimaet. Sixt bilutleie i Adana ønsker deg en spennende reise.
Show more

Greit å vite når du leier i Adana

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Adana?
For å leie en bil med SIXT ved Adana må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Adana.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Adana?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Adana. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Adana

Hva trenger jeg for å leie en bil i Adana?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Adana?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Adana?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Adana

Vis mer