Bilutleie i Kayseri

 

Mest populære i Kayseri

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kayseri Internasjonal Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Kayseri

Hvordan skaffe leiebil i Kayseri?

Hvordan skaffe leiebil i Kayseri?

Kayseri er beliggende omtrent midt i Tyrkia og er en stor, industrialisert by med over 1 million innbyggere. Med leiebil i Kayseri befinner du deg midt i smørøyet og har frihet til å reise som du ønsker i dette spennende landet, som er preget av historie, kultur og vakker natur. Vi i Sixt tilbyr personbiler og stasjonsvogner til vært konkurransedyktige priser, og har topp moderne bilmodeller med forsikring og ekstrautstyr etter ønske. Sixt bilutleie i Kayseri ønsker deg velkommen til en hyggelig leiebilopplevelse!Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Kayseri og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Vi anbefaler deg å forhåndsbestille leiebil via våre nettsider — på den måten sparer du både penger og tid når du kommer og henter kjøretøyet ditt. Vi utstyrer våre biler med air condition for at du skal nyte kjøreturen selv i høye temperaturer, og ekstratjenester som GPS eller barneseter kan være praktisk å ha. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Kayseri Hvis du verdsetter storslagne naturopplevelser, bør du sette av en hel dag til å kjøre til Kapuzbasi-vannfallene. Kayseri ligger også ved foten av den utdødde vulkanen Erciyes, der ekstremsportutøvere kan teste klatreferdighetene opp til 3 916 m.o.h. Bare en times biltur unna finner du også Göreme nasjonalpark og Kappadokia, der landskapet med de vulkanske steinformasjonene virkelig kommer til sin rett dersom du ser det fra luften i en varmluftsballong. Her finner du også underjordiske ganger og hus hugget ut i fjellet, og området står på UNESCOs verdensarvliste. Med Sixt bilutleie i Kayseri får du muligheten til å oppleve Tyrkias særpreg i ditt eget tempo, og vi gir deg gjerne flere reisetips når du henter bilen din på Kayseri Erkilet internasjonale lufthavn (ASR).
Show more

Greit å vite når du leier i Kayseri

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kayseri?
For å leie en bil med SIXT ved Kayseri må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kayseri.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kayseri?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kayseri. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 236 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Kayseri

Hva trenger jeg for å leie en bil i Kayseri?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Kayseri?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kayseri?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kayseri

Vis mer