Bilutleie på Kayseri Flyplass Domestic

 

Mest populære i Kayseri Flyplass Domestic

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kayseri Flyplass Domestic som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kayseri Flyplass Domestic-stasjon

Adresse

Arrival Hall, 38010 Kayseri, Tyrkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:30
Helligdager
07:00 - 23:30

Våre tjenester ved Kayseri Flyplass Domestic

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kom deg enkelt rundt i det sentrale Anatolia helt på egen hånd med en leiebil fra Kayseri nasjonale flyplass. Du kan foreta prissammenligninger for å se at det lønner seg å velge oss, og våre pålitelige kjøretøy oppgraderes hver sjette måned. Velg blant kategoriene familiebiler og økonomibiler til fornuftige priser, og vi inkluderer flere forsikringer for å gjøre leiebilforholdet trygt og komfortabelt. Lokasjonstillegg vil også spare deg for flere utgifter. Når du har hentet bilen din hos oss, ligger hele byen åpen for deg.
Enkelt å leie bil på Kayseri nasjonale flyplass

Enkelt å leie bil på Kayseri nasjonale flyplass

Flyplassen i Kayseri har det fulle navnet Kayseri Erkilet lufthavn (ASR), og ligger kun en kort kjøretur fra sentrum. Du vil enkelt få øye på vår oransje logo like ved utgangen på lufthavnen, og derfra er det kort vei til stedet der din forhåndsbestilte leiebil står og venter på deg. Våre ansatte vil sørge for at papirarbeidet blir raskt unnagjort, og spør oss gjerne om reisetips i denne spennende regionen. Sixt gir deg alltid en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Attraksjoner du kan besøke med leiebil fra Kayseri nasjonale flyplass

Attraksjoner du kan besøke med leiebil fra Kayseri nasjonale flyplass

Kayseri ligger i et flott landskap med god utsikt mot vulkanen Erciyes, som for lengst er utdødd. Når du disponerer eget kjøretøy, kan du ta dette majestetiske fjellet i Tyrkia nærmere i øyesyn. Om vinteren kan du til og med stå på ski i alpinanlegget her. Ta turen til det store idrettsanlegget Kadir Has Stadion, som har plass til nesten 33.000 tilskuere, eller kjør langs den flotte Sivas Aveny mens du iakttar de storslåtte bygningene. Destinasjonen har også mange moskeer med utsøkt byggestil for deg som er interessert i arkitektur. Sixt bilutleie på Kayseri nasjonale flyplass står klar til å ta deg imot.
Show more

Greit å vite når du leier på Kayseri Flyplass Domestic

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kayseri Flyplass Domestic?
For å leie en bil med SIXT ved Kayseri Flyplass Domestic må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kayseri Flyplass Domestic.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kayseri Flyplass Domestic?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 84 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Kayseri Flyplass Domestic

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kayseri Flyplass Domestic?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kayseri Flyplass Domestic?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Kayseri Flyplass Domestic

Vis mer