Bilutleie på Shilat

 

Veibeskrivelse til Shilat-stasjon

Adresse

Business Center Mega Or Shilat, 71700 Shilat, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Shilat

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Shilat stasjon! Shilat ligger omtrent midt i Israel og har dermed kort avstand til flere kjente steder som Jerusalem og Tel-Aviv, noe som gjør dette til en svært ettertraktet beliggenhet. Straks du har forlatt parkeringsplassen i kjøretøyet ditt, er det en stor handelspark der du kan fylle opp proviant for turen din rundt i Israel, og det tar under en time å kjøre til Jerusalem som er landets største by. Dersom du vil ha en badeferie, er det bare å vende nesen mot Tel-Aviv som er en svært moderne turistdestinasjon, eller kjør mot sør til Neve Ilan skogområde for å se flott landskap. Du kan enkelt finne frem til oss med drosje fra Merkaz togstasjon, og det er også bussholdeplasser like i nærheten av inngangen vår.
Enkelt å reise rundt med leiebil fra Shilat stasjon

Enkelt å reise rundt med leiebil fra Shilat stasjon

Det er lett å finne vår tydelig merkede stasjon, og med det samme du møter opp ved skranken hos oss, vil du bli varmt mottatt av våre medarbeidere. Kategoriene du finner her, er familiebiler til normalbruk, rimelige økonomibiler, premiummodeller av ekstra høy kvalitet eller minibusser så setemangel aldri blir et tema. Vi gir deg flere praktiske ekstragoder med på kjøpet, for eksempel air condition så du slipper ubehagelige temperaturer i bilkupeen langs veiene i Israel. Kollisjonsskadeforsikring vil øke trygghetsfølelsen din, og det er også muligheter for fri ombooking. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ellers har vi oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete tilgjengelig for små ekstrabeløp. Sixt ordner med hva det skal være for deg som trenger en leiebil i Shilat.
Show more

Greit å vite når du leier på Shilat

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Shilat.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Shilat?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Shilat?
Bestill en langtidsleie ved Shilat ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 8 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Shilat

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Shilat?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?