Bilutleie på Rishon Letzion

 

Veibeskrivelse til Rishon Letzion-stasjon

Adresse

David Sakharov Street 18, 75707 Rishon Letzion, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Rishon Letzion

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Er du på jakt etter leiebil i Rishon LeZion? Da må du se her! Du finner Sixt kun en rask kjøretur eller busstur sør for Tel Aviv, og det gjør oss til et utmerket valg for deg som ser etter bilutleie i Rishon LeZion. Bussholdeplassen finner du rett rundt hjørnet, og togstasjonen ligger også bare et par kilometer unna stasjonen vår. Vi er plassert vakkert til like ved havet, og har tilbud til deg uansett om du er på utkikk etter en bil til ferien eller jobbreisen. Skal du leie bil i Rishon LeZion kan du stole på god service og mange muligheter. Du finner vår Sixt-stasjon i et av de mest idylliske områdene i Israel, og her finner du opplevelser for enhver smak. Når du er ferdig med å bade i Middelhavet, kan du for eksempel kjøre inn til Rishon LeZion, la bilen stå på hotellparkeringen for kvelden og kose deg med vinen som dette området er verdenskjent for.
Oppdag Israel og Middelhavet med leiebil fra Sixt!

Oppdag Israel og Middelhavet med leiebil fra Sixt!

Hos oss i Rishon LeZion finner du alt du trenger av kjøretøy og ekstrautstyr for å få en uforglemmelig og skreddersydd reise. Vi tilbyr de største kvalitetsmerkene, og i sortimentet vårt finner du blant annet kjente navn som BMW og Mercedes-Benz. Dessuten vet vi at tilleggsutstyr er avgjørende, og derfor har du mulighet til å booke både GPS og barneseter med de fleste bilene hos oss. Kanskje er du under 25 år? Det er ingen grunn til å fortvile, for hos oss finner du også tilbud som er skreddersydd for yngre sjåfører. Bare husk at vi kun garanterer kategori og ikke en spesifikk modell!
Show more

Greit å vite når du leier på Rishon Letzion

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rishon Letzion.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Rishon Letzion?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Rishon Letzion?
Bestill en langtidsleie ved Rishon Letzion ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Rishon Letzion

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Rishon Letzion?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?