Bilutleie på Rehovot

 

Veibeskrivelse til Rehovot-stasjon

Adresse

King Hassan Str. 5 Bilu Center, 76920 Rehovot, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Rehovot

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til vår bilutleie i Rehovot! Du finner Sixt i den sørlige delen av Rehovot, og vi ligger perfekt til i forhold til både Tel Aviv og Middelhavet. Når du leier en bil i Rehovot, ligger Tel Aviv kun en 30 minutters kjøretur unna, og dersom du har lyst til å ta en pause fra jobbreisen eller er på ferie med familien, er en kjøretur ut til kysten og havet like ved alltid å anbefale. Med en leiebil fra Rehovot har du de beste forutsetningene for å utforske denne delen av Israel. Uansett hvilken bilkategori du velger, vil du ha enkel og personlig transport i denne historiske og spennende delen av landet. Dessuten har Rehovot mange spennende museer og dagsturer å by på, og med en leiebil fra Sixt kan disse utforskes på en avslappet og individuell måte.
Utforsk det historiske Israel med en bil fra Sixt!

Utforsk det historiske Israel med en bil fra Sixt!

Hos oss i Rehovot finner du alltid det du leter etter innen leiebiltjenester. Vi tilbyr et stort utvalg forskjellige bilkategorier som gjør ferien eller jobbreisen til en flott opplevelse. Kan vi friste med en cabriolet for deg som skal utforske Middelhavet? Eller hva med en flott og luksuriøs sedan eller stasjonsvogn? Hos oss finner du kun kvalitetsbiler fra kjente bilmerker. Vi er også spesialister på det du trenger av ekstrautstyr for å utforske byene og naturopplevelsene i området, og derfor kan du blant annet booke tilleggstjenester som barneseter og GPS. Du får også blant annet tredjepartforsikring inkludert i prisen. Husk at vi kun garanterer bilkategori, og ikke en bestemt modell.
Show more

Greit å vite når du leier på Rehovot

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rehovot.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Rehovot?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Rehovot?
Bestill en langtidsleie ved Rehovot ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Rehovot

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Rehovot?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?