Bilutleie på Beit Shemesh

 

Veibeskrivelse til Beit Shemesh-stasjon

Adresse

Nahal Zehelim Street 6, 99091 Beit Shemesh, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Beit Shemesh

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Trenger du leiebil i Bet Shemsh? Da må du ikke lete lenger! Denne lille byen i Israel ligger perfekt til ved toglinjen mellom Tel Aviv og Jerusalem. Dette gjør Sixt til et naturlig utgangspunkt, siden det er enkelt å hente kjøretøyet ved vår bilutleie i Bet Shemsh. Herfra har du muligheten til å utforske de spennende og historiske områdene som Israel har å by på, og samtidig tilbyr Bet Shemsh også på ypperlige shoppingmuligheter når du vil ha litt avveksling fra sightseeingen. For deg som er på jobbreise, er det alltid en god idé å leie bil i Bet Shemsh, siden du da enkelt kan kjøre inn til de større byene i nærheten. Jerusalem ligger kun en kort kjøretur unna, og andre byer som Tel Aviv lar seg også utforske med eget kjøretøy fra Sixt i Bet Shemsh.
Oppdag Israel med en leiebil fra Sixt!

Oppdag Israel med en leiebil fra Sixt!

Hos oss i finner du akkurat den riktige bilen med det ekstrautstyret du trenger, uavhengig av om du er på ferie eller jobbreise. Vi tilbyr blant annet SUV-modeller for deg som ønsker å utforske naturen rundt Bet Shemsh, eller hva med en cabriolet slik at du kan nyte det gode været og se så mye som mulig av landet mens du kjører? Alt dette og mer kan du finne hos oss i Bet Shemsh. Vi tilbyr spennende merker som BWM og Mercedes-Benz, og flere av våre biler kan også leies med tredjepartforsikring inkludert. Perfekt for deg som vil starte reisen med en god deal! Bare husk at vi kun garanterer bilkategori og ikke en spesifikk modell.
Show more

Greit å vite når du leier på Beit Shemesh

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Beit Shemesh.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Beit Shemesh?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Beit Shemesh?
Bestill en langtidsleie ved Beit Shemesh ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Beit Shemesh

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Beit Shemesh?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?