Bilutleie på Jerusalem Sentrum

 

Mest populære i Jerusalem Sentrum

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Jerusalem Sentrum som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Jerusalem Sentrum-stasjon

Adresse

Sarei Israel 15, 9439029 Jerusalem, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Jerusalem Sentrum

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med leiebil kan du se alt Jerusalem har å by på, enten du kommer hit for å oppleve historie eller bare vil ha en storbyferie. Fra Sixt sin stasjon for leiebil i Shamgar i Jerusalem kan du nemlig velge blant kjøretøy i mange forskjellige varianter og prisklasser. Hos oss får du alltid en oppgradert leiebil, ettersom vi stadig fornyer vår bilflåte. Det er enkelt å komme seg frem til oss via en av de mange bussforbindelsene som stopper like i nærheten, og Central Station togstasjon ligger i gangavstand fra vår utleiestasjon. Straks du har rullet hjulene i gang, er det ikke langt til gamlebyen, som har sin velfortjente plass på verdensarvlisten. Denne byen i hjertet av Israel er en av verdens eldste, og her vil du kunne oppleve store kontraster mellom gammel og ny arkitektur.
Hvordan skaffe leiebil på Shamgar stasjon i Jerusalem?

Hvordan skaffe leiebil på Shamgar stasjon i Jerusalem?

Trenger du en rimelig kompaktbil til deg og din kjære eller et kjøretøy med mange seter til storfamilien, har vi på Sixt leiebil i Shamgar i Jerusalem begge deler og mer til. Ut fra ditt behov kan du velge blant økonomibiler, brukervennlige familiebiler eller minibusser med opptil hele 9 seter. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi spanderer flere forsikringer og gebyrer for deg, og med minst 500 kilometer gratis kjørelengde inkludert, kan du se det meste av Israels mest kjente by. Oppgraderinger som GPS og ekstra sjåfør er alltid tilgjengelige for bestilling. Sixt bilutleie i Shamgar i Jerusalem ønsker deg en komplett og bekvem leiebilopplevelse!
Show more

Greit å vite når du leier på Jerusalem Sentrum

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Jerusalem Sentrum?
For å leie en bil med SIXT ved Jerusalem Sentrum må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Jerusalem Sentrum.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Jerusalem Sentrum?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,0
Basert på 140 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,3)
Overlevering av kjøretøy
(4,1)

Vanlige spørsmål om leie på Jerusalem Sentrum

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Jerusalem Sentrum?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Jerusalem Sentrum?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?