Bilutleie på Tel Aviv Flyplass Int.

 

Mest populære i Tel Aviv Flyplass Int.

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tel Aviv Flyplass Int. som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Tel Aviv Flyplass Int.-stasjon

Adresse

Ben Gurion Airport, 70100 Tel Aviv, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Tel Aviv Flyplass Int.

Sixt bilutleie på Tel Aviv internasjonale flyplass i Israel

Sixt bilutleie på Tel Aviv internasjonale flyplass i Israel

Sixt er et godt valg for deg som ønsker å bestille leiebil fra Tel Aviv internasjonale flyplass. Vi har bilmodeller fra verdensledende fabrikanter og oppgraderer stadig vår bilpark for å holde tritt med den teknologiske utviklingen. Familiebiler og økonomibiler finnes det mange av i vår bilflåte, eller minibusser dersom du reiser med et stort følge. Med 250 kilometer kjørelengde inkludert får du sett det meste av byen, og du kan når som helst bruke våre nettsider for å oppgradere til fri kjørelengde eller bestille tilleggsgoder som garantert GPS eller tilpasset barnesete.
Hvordan skaffe leiebil på Tel Aviv internasjonale flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Tel Aviv internasjonale flyplass?

Flyplassen kalles også Ben Gurion flyplass og ligger like øst for Tel Aviv, kun 15 minutters kjøring unna bykjernen. Ved å benytte deg av Sixt bilutleie på Tel Aviv internasjonale flyplass er du sikret den mest praktiske måten å forlate stedet på, slik at du raskt kan komme frem til din destinasjon og oppleve området rundt. Sixt har sin skranke sentralt plassert i ankomsthallen, der våre dyktige ansatte vil ta godt imot deg. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Tel Aviv

Hva du kan oppleve med leiebil i Tel Aviv

Tel Aviv er kjent som byen som aldri sover på grunn av nattlivet og turismen, og den regnes som en av de flotteste byene som grenser til Middelhavet. Her er det mengder av bademuligheter og flere steder hvor du kan leie solsenger eller nyte et deilig måltid langs strandkanten. Israel har en historie få andre nasjoner kan måle seg med, noe du kan få et godt innblikk i ved å besøke de tallrike museene i denne regionen. Kjør også inn i bysentrum og få ekte storbyfølelse mellom alle høybyggene som ligger tett i tett. Bestill leiebil på Tel Aviv internasjonale flyplass for å spare både tid og penger.
Show more

Greit å vite når du leier på Tel Aviv Flyplass Int.

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tel Aviv Flyplass Int.?
For å leie en bil med SIXT ved Tel Aviv Flyplass Int. må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tel Aviv Flyplass Int..
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tel Aviv Flyplass Int.?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Tel Aviv Flyplass Int.

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tel Aviv Flyplass Int.?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tel Aviv Flyplass Int.?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?