Bilutleie i Shilat

 

Våre tjenester ved Shilat

Leiebiltjenester fra Sixt bilutleie i Shilat

Leiebiltjenester fra Sixt bilutleie i Shilat

Shilat ligger midt i Israel og er en av flere byer i dette landet som virkelig satser på teknologi. Med leiebil i Shilat kommer du deg rundt på en enkel måte, helt uten å måtte tenke på kollektivtrafikkens ruter og tider. Vi i Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med ditt valg av leiebil, da vi har en moderne bilpark med alle de fasiliteter du kan ønske. Foretrekker du en typisk bybil, vil du finne en type som passer deg godt her. Merk at Sixt ikke kan garantere en spesifikk modell, men en leiebil innen samme kategori vil alltid være tilgjengelig for deg. Som i alle byer der Sixt opererer, finner du informasjonen du trenger om leiebil i Shilat her på nettsiden. Vi gjør det enkelt å ha leiebil i Shilat ved at du kan forhåndsbestille både bil og tilleggstjeneser som GPS og barnesete fra våre brukervennlige nettsider. Dermed er det bare å hente bilen ved din utleiestasjon og kjøre av gårde når du ankommer. Forhåndsbetaling kan også skje online, og på den måten kan du spare både tid og penger. En bil fra Sixt bilutleie i Shilat er dessuten fullforsikret.
Opplevelser i Shilat med Sixt

Opplevelser i Shilat med Sixt

Shilat ligger kun en kort kjøretur unna Jerusalem og Hebron, og er et flott utgangspunkt for å se mer av dette varierte og vakre landet. Til parken Kfar Hashmonai er det heller ikke langt fra vår stasjon for bilutleie i Shilat. Her kan du utforske sivilisasjonen og kulturen til de tidlige israelittene og du finner malerier i huler, vinpresser og rester av medisinproduksjon. Flere andre parker er også innenfor rekkevidde med leiebil i Shilat, som Ayalon-parken, Canada-parken, Britannia-parken og Utopia-parken. Med leiebil fra Shilat kan du også besøke mange av de innbydende strendene ved Israels Middelhavskyst.
Show more

Greit å vite når du leier i Shilat

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Shilat.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Shilat?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Shilat. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Shilat?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 8 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Shilat

Kan jeg bestille en langtidsleie i Shilat?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Shilat?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Shilat

Vis mer