Bilutleie i Bet Shemsh

 

Mest populære i Bet Shemsh

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Beit Shemesh som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Bet Shemsh

Enkelt å bestille ekstrautstyr til leiebilen din

Enkelt å bestille ekstrautstyr til leiebilen din

Dagens Beit Shemesh ble offisielt grunnlagt i 1950, men byens historie strekker seg flere tusen år tilbake og er åsted for flere bibelske fortellinger. Sixt bilutleie er selvsagt på plass i byen som har én fot i fortiden og én i fremtiden. Hos oss finner du et godt utvalg kjøretøy i forskjellige prisklasser. Velg en kompakt sedan eller en sprek sportsbil. Vi har også solide SUV-modeller som passer utmerket hvis du skal kjøre mye i ulendt terreng. Med en leiebil fra Beit Shemesh kan du utforske alle de frodige skogene som ligger rett utenfor bygrensene. I tillegg ligger Jerusalem, som er en av Israels mest berømte byer, bare 30 kilometer østover. Alle våre leiebiler i Beit Shemesh leveres med air condition som gir deg en behagelig kjøretur i sommermånedene når solen steker over Israel. Du får også flere forsikringer inkludert, så du slipper å bekymre deg for det økonomiske hvis uhellet skulle være ute. Vi tilbyr flere fornuftige tilleggsforsikringer som du kan bestille ved behov. Vil du være sikker på at du får et navigasjonssystem installert, lønner det seg å reservere en GPS når du booker bilen ved vår stasjon for bilutleie i Beit Shemesh. Sixt sørger alltid for at du får en bil i den kategorien du har valgt, men eksakt modell kommer an på tilgjengelighet ved ankomst.
Opplev både moderne og historiske Beit Shemesh med leiebil

Opplev både moderne og historiske Beit Shemesh med leiebil

Med en leiebil i Beit Shemesh får du med deg alt den moderne byen har å tilby av god mat, museer og andre underholdningstilbud. Samtidig kan du besøke den gamle delen av byen som ligger vest for den nye bydelen, med ruiner som er flere tusen år gamle. Litt utenfor byen kan du velge og vrake blant naturopplevelser som grønne skoger og hulelandskap. Lei en bil fra Sixt bilutleie i Beit Sheimesh og få med deg naturopplevelser som Bat Caves, Twin Caves og Beit Guvrin nasjonalpark.
Show more

Greit å vite når du leier i Bet Shemsh

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Bet Shemsh?
For å leie en bil med SIXT ved Bet Shemsh må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bet Shemsh.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Bet Shemsh?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Bet Shemsh. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Bet Shemsh

Hva trenger jeg for å leie en bil i Bet Shemsh?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Bet Shemsh?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Bet Shemsh?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Bet Shemsh

Vis mer