Bilutleie i Eilat

 

Mest populære i Eilat

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Eilat Sentrum som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Eilat

Leiebiltjenester fra Sixt i Eilat

Leiebiltjenester fra Sixt i Eilat

Når du har leiebil i Eilat er det ingen grenser for hvor mye du kan se og oppleve i og rundt denne perlen som ligger i en vik i Rødehavet. Nærmeste flyplass er Ovda flyplass, og det er trolig her du lander når du ankommer Israel. Hos Sixt bilutleie i Eilat finner du en moderne bilpark med en rekke kategorier å velge mellom. Er dere en stor familie på tur, kan det være lurt å leie en SUV. Hvis dere er et par eller du reiser alene i forbindelse med jobb, holder det kanskje med en vanlig bybil eller en sporty variant. Kanskje kan også en kabriolet være et spennende alternativ? Sixt kan ikke garantere en spesiell modell, men du vil alltid få en bil innen valgte kategori. Du gjør det enklest for deg selv om du bestiller leiebil i Eilat via våre nettsider. Søk etter kategorien du ønsker deg, og sjekk at fasilitetene ved bilen er de du behøver, slik at leiebilen passer dine behov. Betaling kan også skje online, og på den måten sparer du både tid og penger. En leiebil i Eilat gjennom Sixt er dessuten godt forsikret.
Ting å oppleve med leiebil i Eilat

Ting å oppleve med leiebil i Eilat

Eilat ligger i vakre omgivelser, og er et perfekt utgangspunkt for å utforske de nærliggende områdene. Ta en tur til Den røde dalen, der landskapet kan minne om det du finner i Grand Canyon. Dette er en fin opplevelse for hele familien. Kjør videre til Amram Pillars, et naturens underverk hvor fjellformasjonene ser ut som pilarer. Landskapet rundt Eilat kan nesten virke vulkansk, og et fenomen du finner nær byen, er veldig salte basseng der flamingoene trives spesielt godt. Dra videre til Mount Slate hvor du kan speide til hele fire forskjellige land. Ved Sixt bilutleie i Eilat finner du bilen som passer ditt formål med besøket her. Friheten til å kjøre rundt som du vil i Israel, er noe helt spesielt.
Show more

Greit å vite når du leier i Eilat

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Eilat?
For å leie en bil med SIXT ved Eilat må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Eilat.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Eilat?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Eilat. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 41 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Service under og etter utleien
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie i Eilat

Hva trenger jeg for å leie en bil i Eilat?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Eilat?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Eilat?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Eilat

Vis mer