Bilutleie i Raanana

 

Mest populære i Raanana

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Raanana som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Raanana

Leiebiltjenester fra Sixt i Raanana

Leiebiltjenester fra Sixt i Raanana

Velkommen til Sixt bilutleie i Raanana! I denne byen, som ligger litt inne i landet fra Middelhavskysten i Israel, vil vår stab hjelpe deg med å finne et passende kjøretøy for ditt besøk. Enten du trenger en leiebil for ferie eller jobb, dekker vi behovene du måtte ha. Bilparken er topp moderne, og enten du trenger en typisk bybil, en kabriolet eller en mer luksuriøs bil som en SUV, har vi mulighet til å hjelpe deg. Merk deg at Sixt ikke kan garantere for en spesiell modell, men du vil alltid få en bil i den kategorien du finner passende. Som alltid hos Sixt finner du all informasjonen du trenger om leiebil i Raanana her på nettsidene våre. Her kan du booke tilleggstjenester som ekstra sjåfør, GPS og barnesete, og for at leieforholdet skal bli så enkelt som mulig, kan du også forhåndsbetale hjemmefra slik at alt står klart når du ankommer Raanana. Den nærmeste flyplassen heter Ben Gurion og ligger en drøy halvtimes kjøretur fra byen.
Ting å gjøre med leiebil i Raanana

Ting å gjøre med leiebil i Raanana

Raanana ligger i det som kalles det sentrale distriktet i Israel, der det blant annet er mye som skjer på turist- og teknologifronten. Du vil høre mange ulike språk når du er i her, ettersom byen huser mange migranter fra Europa og Amerika. Med leiebil fra våre stasjoner for bilutleie i Raanana kan du ta en kjøretur til den nydelige Raanana Park vest for byen, og kjanskje stelle i stand en piknik til lunsj. Parken har idylliske sjøer, sildrende bekker i tillegg til en morsom dyrepark og sportsarena. Et besøk til Founders Museum gjør deg enda bedre kjent med byen og regionen, og her kan du også kjøpe kunstverk fra lokale kunstnere. Det er behagelig å ha leiebil i Raanana, da det ikke finnes noen store, bråkete veier å kjøre på, men heller mindre småveier der du får tid til å nyte det du ser langs veien.
Show more

Greit å vite når du leier i Raanana

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Raanana?
For å leie en bil med SIXT ved Raanana må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Raanana.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Raanana?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Raanana. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 20 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyet
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Raanana

Hva trenger jeg for å leie en bil i Raanana?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Raanana?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Raanana?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Raanana

Vis mer