Bilutleie i Tel Aviv

 

Mest populære i Tel Aviv

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tel Aviv Flyplass Int. som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Tel Aviv

Hvordan skaffe leiebill i Tel Aviv

Hvordan skaffe leiebill i Tel Aviv

Med leiebil i Tel Aviv har du alle muligheter til å se det beste av hva den nest mest folkerike byen i Israel har å tilby. Vi på Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med leieforholdet, og står klare med en topp moderne bilpark med alle de fasilitetene du kan ønske deg av en bil. Vi har alt fra SUV til kabriolet, med bybiler og sedaner som mellomkategorier. Kanskje er det nå du skal unne deg en luksusbil til ferien eller jobbreisen? Merk deg at Sixt ikke kan garantere en spesiell bilmodell, men vi sørger for at du får en bil innen samme kategori som du har sett deg ut.Ved våre stasjoner for bilutleie i Tel Aviv står personalet klare til å hjelpe deg i våre åpningstider. Men du kan ordne det aller meste selv på nett før du reiser. Dermed er det bare å hente leiebilen på Ben Guiron internasjonale flyplass, på et av hotellene i bykjernen eller ved en av Sixt sine andre strategisk plasserte stasjoner i Tel Aviv. Her på hjemmesiden kan du lese mer om de ulike kategoriene av biler, reservere ekstratjenester og forhåndsbetale dersom du ønsker det. På den måten kan du spare både tid og penger.
Opplevelser med leiebil i Tel Aviv

Opplevelser med leiebil i Tel Aviv

Tel Aviv er en svært livlig by som du vil ha god nytte av en leiebil i. Israels nest største by er en by som aldri sover, og den er kjent for en kosmopolistisk livsstil, flotte strender ved Middelhavet, barer, kaféer, store kjøpesentre og med musikk og kultur i høysetet. Fem av landets ni store teatre ligger her, noe som sørger for perfekt underholdning på kveldene. På dagtid kan du tilbringe tiden på stranden eller kjøre mellom de ulike museene som byr på mye historie om dette området. Hos Sixt bilutleie i Tel Aviv kan du velge tjenester som GPS, som gjør det enkelt å finne veien mellom det UNESCO-listede Bauhaus-området og Jaffa, med sin fascinerende arabiske arv.
Show more

Greit å vite når du leier i Tel Aviv

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tel Aviv?
For å leie en bil med SIXT ved Tel Aviv må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tel Aviv.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tel Aviv?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tel Aviv. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,0
Basert på 2285 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,2)
Overlevering av kjøretøy
(4,0)

Vanlige spørsmål om leie i Tel Aviv

Hva trenger jeg for å leie en bil i Tel Aviv?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tel Aviv?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tel Aviv?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?