Bilutleie i Kiryat Shmona

 

Mest populære i Kiryat Shmona

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kiryat Shmona som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Kiryat Shmona

Enkelt å bestille eget kjøretøy i Kirat Shmona

Enkelt å bestille eget kjøretøy i Kirat Shmona

Skal du utforske den nordlige delen av Israel, er Kiryat Shmona et godt utgangspunkt. Variert natur, historiske ruiner og en levende kultur - med en leiebil i Kiryat Shmona er du klar for en opplevelsesrik reise. Rundt byen ligger flere parker der du kan prøve aktiviteter som passer for både familier og adrenalinsøkende. De modige kan teste paragliding eller rappellering fra Manera-klippen, og i naturparkene kan du leie kajakk. Hos oss kan du velge mellom familiebiler, sportsbiler og 4x4-modeller som tåler en støyt. Sixt bilutleie i Kiryat Shmona har et variert utvalg kjøretøy så du kan finne den bilen som dekker akkurat dine behov. Når du leier bil fra Sixt, får du alltid flere goder inkludert. Med våre leiebiler i Kiryat Shmona får du både air condition og flere forsikringer med på kjøpet. Det er ikke bestandig du får akkurat den modellen du har sett på, men vi garanterer en bil i samme kategori. Skal du på familieferie, har vi barneseter og bilputer som kan bestilles på forhånd. Du kan også reservere en GPS hos Sixt bilutleie i Kiryat Shmona hvis du vil være sikker på at du har et moderne navigasjonssystem å kjøre etter.
Naturattraksjoner du enkelt kan besøke med leiebil

Naturattraksjoner du enkelt kan besøke med leiebil

Med en leiebil i Kiryat Shmona kommer du deg raskt til den berømte Manera-klippen i nord. Og om paragliding og rappellering blir i tøffeste laget, kan du nyte utsikten over Huladalen. På klare dager ser du kanskje helt til Libanon! Bare noen kilometer utenfor byen ligger Golanhøyden som binder sammen Jordan, Syria, Libanon og Israel. Få også med deg noen av de flotte naturparkene. Blant de mest populære er Snir Stream naturreservat der du kan se tempelruiner etter den bibelske byen Dan, og Banias med sine vakre fossefall og ruiner etter den gamle byen Paneas.
Show more

Greit å vite når du leier i Kiryat Shmona

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kiryat Shmona?
For å leie en bil med SIXT ved Kiryat Shmona må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kiryat Shmona.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kiryat Shmona?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kiryat Shmona. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 5 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(4,0)

Vanlige spørsmål om leie i Kiryat Shmona

Hva trenger jeg for å leie en bil i Kiryat Shmona?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Kiryat Shmona?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kiryat Shmona?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kiryat Shmona

Vis mer