Bilutleie i Rishon LeZion

 

Våre tjenester ved Rishon LeZion

Leiebiltjenester fra Sixt i Rishon LeZion

Leiebiltjenester fra Sixt i Rishon LeZion

Velkommen til Sixt bilutleie i Rishon LeZion i Israel! Byen ligger ikke langt fra den nydelige Middelhavskysten, og med bil kommer du deg enkelt rundt til strender og andre aktiviteter. Vi tilbyr en moderne bilpark med leiebiler i alle størrelser, slik at du kan finne den som passer deg og ditt reisefølge aller best. Er dere hele familien på tur vil kanskje en SUV passe behovene best. Som singel, jobbreisende eller par kan en mer kompakt bil eller en sportslig biltype være det rette. Merk at Sixt ikke kan garantere for en spesiell modell, men du vil alltid få en bil innen den kategorien du ønsker å leie. Når du ønsker å leie bil i Rishon LeZion gjennom Sixt, finner du det meste av praktisk informasjon her på hjemmesiden. Før musen over de ulike kategoriene for å se hvilken biltype som passer deg best. Du kan deretter velge tilleggstjenester som GPS eller mulighet for ekstra sjåfør. Alt kan også forhåndsbetales online slik at du sparer tid og penger, og da vil din skreddersydde leiebil står klar for deg ved ankomst. Vår bilutleie i Rishon LeZion bistår deg selvsagt med veiledning ved behov.
Ting å gjøre med leiebil i Rishon LeZion

Ting å gjøre med leiebil i Rishon LeZion

Rishon LeZion er den fjerde største byen i Israel, og her er det mange ting å ta seg til. På dagen vil du som besøkende kunne kjøre ut til noen av de flotte strendene. Palmachim Beach er en herlig og naturlig strand uten spesielt mange fasiliteter. Her er naturen langs kysten bevart slik den alltid har vært. Om kvelden foreslår vi at du tar en tur til Yes Planet, et underholdningssenter med blant annet en stor kinosal. Superland er en aktivitetspark for alle som liker å ha det gøy, og et sted hvor hele familien kan kose seg. Med leiebil i Rishon LeZion kommer du deg enkelt rundt til de forskjellige severdighetene.
Show more

Greit å vite når du leier i Rishon LeZion

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rishon LeZion.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Rishon LeZion?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Rishon LeZion. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Rishon LeZion?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 14 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Rishon LeZion

Kan jeg bestille en langtidsleie i Rishon LeZion?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Rishon LeZion?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Rishon LeZion

Vis mer