Bilutleie i Jerusalem

 

Mest populære i Jerusalem

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Jerusalem Mamilla Mall som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Jerusalem

Sixt bilutleie i Jerusalem

Sixt bilutleie i Jerusalem

Jerusalem er en av verdens mest kjente pilgrimsdestinasjoner både for kristne, muslimer og jøder, og er ansett av religiøse som et av de helligste steder på jorden. Med leiebil i Jerusalem, har du mulighet til å oppleve både byen og Israel i ditt eget tempo. Du finner Sixt sine stasjoner for bilutleie i Jerusalem ved flere lokasjoner, og her tilbyr vi topp moderne biler til konkurransedyktige priser. Velg mellom romslige minibusser med plass for hele storfamilien eller robuste firehjulstrekker hvis du tenker deg ut på ørkensafari. Klikk på linkene ovenfor for å få mer informasjon om våre stasjoner i Jerusalem og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelig her. Inkludert i alle våre modeller får du tredjepartsforsikring for at du skal føle deg trygg på veiene. Air condition er også et gode som kommer godt med når du besøker varmere strøk. Har du bruk for fri kjørelengde, kan du oppgradere til dette på våre brukervennlige nettsider, og GPS er anbefalt når du besøker en storby. Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke alltid kan tilby en eksakt bilmodell, men en bil i samme kategori vil naturligvis være tilgjengelig for deg ved ankomst.
På historisk oppdagelsesferd med leiebil i Jerusalem

På historisk oppdagelsesferd med leiebil i Jerusalem

Et av mest kjente historiske severdigheten i Jerusalem er den såkalte Vestmuren, eller Klagemuren. Veggen er en del av muren rundt Tempelhøyden og har i dag spesielt stor religiøs betydning for jøder. På samme høyde finner du også den vakre Klippemoskeen som er reist der det gamle tempelet stod, og Gravkirken er for de kristne et svært viktig symbol. For et innblikk i dagliglivet i Jerusalem, ta turen til det lokale markedet som bugner av friske frukter og grønnsaker. Blir varmen for intens, kan du ta leiebilen til Rødehavet noen timer sør for hovedstaden. Opplev Israel på sitt beste med leiebil i Jerusalem.
Show more

Greit å vite når du leier i Jerusalem

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Jerusalem?
For å leie en bil med SIXT ved Jerusalem må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Jerusalem.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Jerusalem?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Jerusalem. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 400 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,4)
Veien til Sixt
(4,4)
På Sixt-stasjonen
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Jerusalem

Hva trenger jeg for å leie en bil i Jerusalem?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Jerusalem?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Jerusalem?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Jerusalem

Vis mer