Bilutleie
Dhermi
Kollaps
Albania // Dhermi
Endre personlige detaljer

Leiebil Dhermi: Sixt Bilutleie online

Du trenger ikke dra til den franske rivieraen for en nydelig utsikt over havet og et krystallklart vann. Dhermi i Albania gir deg nemlig alt dette til langt lavere priser. Siden Sixt bilutleie er et lavprisselskap, er det altså gode utsikter til å gjøre dette til et økonomisk opphold ved Adriaterhavets kyst. I vårt rikholdige utvalg vil du finne du kjøretøy som passer til både alenereisende, par og barnefamilier. Med ubegrenset kjørelengde alltid inkludert, vil du kunne bli godt kjent med Dhermi og nærområdet. Våre leiebiler kommer også med for eksempel forhåndsbetalt tredjepartsforsikring. Du får altså det lille ekstra når du prøver Sixt bilutleie i Dhermi.

 
 • Dhermi/Hotel Splendor & SPA

  Sixt Bilutleie
  Pran Viles Qeveritare
  9422 Dhermi

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Det er problemfritt å leie bil i Dhermi

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Dhermi og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden vi befinner oss i et hotellstrøk, er det mye chartertrafikk som gjør at du raskt finner frem. I det sørlige Albania er air condition viktig, siden det fort blir hett om somrene, og dette er alltid installert. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi tilbyr selvsagt også tilleggstjenester, slik at du får et kjøretøy som er skreddersydd etter ditt behov. GPS sørger for at det blir enkelt å finne frem.

Hva du kan få med deg med leiebil i Dhermi

Bare det å kjøre fra strand til strand er en opplevelse i seg selv. Det er nemlig veier som går i sikksakk opp det bratte åslandskapet, og utsikten over havet er nydelig. Bruk leiebilen til å kjøre nordvest for å se flere av byene som ligger langs Albanias vakre kyst. Det er også flust med spisesteder i Dhermi med smaker fra alle verdensdeler. Nasjonalparken Butrint mot sør vil også by på et landskap du sent vil glemme. Med en leiebil i Dhermi er det altså mye spektakulært som venter på deg.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service