Bilutleie i Munchen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Munchen

Hvordan skaffe leiebil i München?

Hvordan skaffe leiebil i München?

Vil du oppleve Tysklands tredje største by på mest effektive vis, kan Sixt bilutleie i München hjelpe deg ved å tilby et imponerende utvalg leiebiler fra en av våre mange stasjoner i byen. Vi fører et rikholdig utvalg av førsteklasses leiebiler, som sedan, stasjonsvogn, 4x4, coupé, sportsbil, cabriolet, lastebil og varebil. Med leiebil fra Sixt dekkes alle dine transportbehov ved ditt opphold i München.Flytt musepekeren over linken for å få mer informasjon om våre mange stasjoner i München. Enten du kommer med tog til Hauptbanhof eller lander ved Münchens Franz Josef Strauss flyplass (MUC), er veien kort til å sette seg inn i en av våre komfortable leiebiler. Sixt gir deg fri kjørelengde for de fleste modeller utenom cabriolet- og coupéutgavene. Du kan levere bilen tilbake til alle døgnets tider, og får inkludert tredjepartsforsikring og lokasjonstillegg i leiepris. Tilleggstjenester som GPS følger enkelte modeller, og ekstra sjåfør kan bestilles på forespørsel. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i München

Hva du kan oppleve med leiebil i München

München kan by på storartede opplevelser. Både storfamilien, brudeparet og de som reiser business, kan fryde seg over denne smeltedigelen av kunst og musikk, teknologi og økonomi. Hva med å ta leiebilen ut til verdens største tekniske museum, Deutsche museum? Eller ta turen til Olympiaparken, som ligger vegg i vegg med BMW-museet. Sixt hjelper deg med å finne rett leiebil for utflukten i dette frodige høylandsområdet med elver og skoger og den langstrakte Engelske hage. Bare 12 kilometer utenfor München ligger imponerende Grünwald ved Isar-elven. Og vil du virkelig legge ut på tur, vil du kunne ta deg fra München til de nordligste delene av alpene.
Show more
Greit å vite når du leier i Munchen
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Munchen?
For å leie en bil med SIXT ved Munchen må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Munchen.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Munchen?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Munchen. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 26075 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Veien til Sixt
(4,4)
Kjøretøyet
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie i Munchen

Hva trenger jeg for å leie en bil i Munchen?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Munchen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Munchen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?