Bilutleie på Munich Stachus (Sentrum)

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Munich Stachus (Sentrum)-stasjon

Adresse

Karlsplatz 3, 80335 München, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
06:00 - 22:00
Helligdager
06:00 - 22:00

Våre tjenester ved Munich Stachus (Sentrum)

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I Münchens tykkeste bysentrum — der det florerer av praktfulle byggverk og torg — finner du Sixt sin stasjon for leiebil på Stachus i München sentrum. Fra denne plassen, som også kalles Karlsplatz, har du kort vei til mange av byens attraksjoner. Bare et steinkast unna ligger Alter botaniske hage, som er en vakker grønn lunge i asfaltjungelen, og like mot øst ligger gamlebyen med vakre byggverk fra middelalderen. Münchens sentralbanestasjon har en sentral rolle i Tysklands jernbanenett, og ligger i gangavstand til vår filial, mens flere buss- og trikkeholdeplasser ligger like ved vår stasjon for bilutleie på Stachus i München sentrum. Våre medarbeidere vil med iver gi deg reisetips i denne delen av byen hvor severdighetene og underholdningstilbudene står i kø. Om du vil ut i mer landlige omgivelser, kan du følge Arnulfstrasse til du havner på motorveien Landshuter Allee hvor du kan utforske det sørlige Tyskland i ditt eget tempo.
Hvordan skaffe leiebil på München Stachus stasjon? På vår stasjon for leiebiler på Stachus i München sentrum kan du velge mellom kategorier som økonomibiler, familiebiler til allmenn bruk, robuste 4x4, minibusser med ekstra mange seter og luksusmodeller som BMW i8 eller Mercedes Benz S600L. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Med ekspresskranke vil du oppleve rask og effektiv ekspedering, og du kan du bruke din smarttelefon for å velge deg bilmodell ved utlevering. Innlevering av kjøretøyet bestemmer du selv tidspunktet for, og tredjepartsforsikring samt lokasjonstillegg er alltid inkludert i leiebilavtalen hos Sixt.
Ta en virtuell rundgang på stasjonen
Show more
Greit å vite når du leier på Munich Stachus (Sentrum)
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Munich Stachus (Sentrum)?
For å leie en bil med SIXT ved Munich Stachus (Sentrum) må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Munich Stachus (Sentrum).
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Munich Stachus (Sentrum)?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 1504 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyet
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie på Munich Stachus (Sentrum)

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Munich Stachus (Sentrum)?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Munich Stachus (Sentrum)?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?