Bilutleie på Munich Giesing

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Munich Giesing-stasjon

Adresse

Tegernseer Landstr. 163, 81539 München, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:30

Våre tjenester ved Munich Giesing

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Giesing i München! Fra München lufthavn (MUC) kommer du hit med tog på ca. 55 minutter eller med taxi på ca. 40 minutter. Hvis du henter din egen leiebil i Giesing i bydelen Obergiesing-Fasangarten her i München, har du friheten som følger med å ha et eget kjøretøy i leieperioden. Dermed blir du uavhengig av kollektivtransport og tider, og du har fritt leide fra hotellet eller boligen din til reisemålet her i München. Enten du vil besøke en av attraksjonene, for eksempel MVG Museum her i Giesing, eller se arkitektoniske høydepunkter som Maximilaneum i bydelen Maxvorstadt mot nord, har du mulighet med leiebil fra Giesing. Denne byen er et eldorado for kultur- og historieinteresserte når du er på besøk i Tyskland, og den engelske hagen er også en av severdighetene du bør få med deg.
Book et kjøretøy tilpasset dine behov i Giesing

Book et kjøretøy tilpasset dine behov i Giesing

Når du leier bil i Giesing i München, vil du få en topp moderne todørs eller femdørs bilmodell i kategorien sedan eller stasjonsvogn. Vi leverer alltid ut en modell ifølge dine spesifikasjoner når du booker på forhånd, og derfor kan du enkelt tilpasse leiebilen din når du reserverer leiebil i Tyskland her på nettsiden eller over telefon. Be om GPS for å finne frem i storbyen München, dieselmotor hvis ønsker en ekstra drivstofføkonomisk bil, eller barneseter dersom du har med deg barn på turen. Ved vår ekspresskranke i Giesing vil du få utlevert bilen raskt når du ankommer vårt kontor. Reiser du på ugunstige tider, er det også mulig å avtale innlevering utenom våre ordinære åpningstider. God tur!
Show more
Greit å vite når du leier på Munich Giesing
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Munich Giesing?
For å leie en bil med SIXT ved Munich Giesing må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Munich Giesing.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Munich Giesing?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Munich Giesing

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Munich Giesing?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Munich Giesing?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?