Bilutleie på Munich Haidhausen 24h

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Munich Haidhausen 24h-stasjon

Adresse

Einsteinstr. 106, 81675 München, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Munich Haidhausen 24h

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Haidhausen i München! Enten målet ditt med reisen er oktoberfest, julemarked, shopping eller forretninger, vil du ha nytte av et eget kjøretøy til disposisjon i en av Tysklands største byer. På den østlige siden av elven Isar ligger en av våre stasjoner der du kan leie bil i Haidhausen i München. Dette området har mange serveringssteder og utesteder som holder det gående langt ut i de små timer. Her ligger også det franske kvartalet Orleansplatz med gamle autentiske hus og koselige, smale gater. Med leiebil krysser du enkelt elven til gamlebyen Altstadt der du finner flotte kirker, rester av den gamle bymuren, hyggelige butikker og serveringssteder. Her ligger også sentralbanestasjonen Hauptbahnhof, som er byens trafikknutepunkt. Fra München lufthavn Franz Josef Strauß (MUC) er det gode togforbindelser til den østlige togstasjonen Ostbahnhof, som også er i gangavstand til vår leiebilstasjon.
Skreddersy leiebilen din for oppholdet i München

Skreddersy leiebilen din for oppholdet i München

Vi har et stort utvalg kjøretøy og tilleggsutstyr slik at du kan plukke ut akkurat det du trenger. Velg mellom stasjonsvogner, SUV-modeller, varebiler og cabrioleter. Sixt kan ikke garantere en bestemt modell, men vi ordner alltid en bil i ønsket kategori. Når du kommer, kan du velge en bilmodell med smarttelefonen din, og så er du klar for å utforske Tyskland. Du får som regel både ubegrenset kjørelengde, air condition og tredjepartforsikring inkludert hos Sixt. Bestill gjerne GPS og registrer en ekstra sjåfør når du booker bilen. Reiser du tidlig eller sent, er det mulig å avtale et tidspunkt for henting eller levering utenom de ordinære åpningstidene ved kontoret vårt. Vi står klare med din leiebil i Haidhausen i München når du kommer!
Show more
Greit å vite når du leier på Munich Haidhausen 24h
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Munich Haidhausen 24h?
For å leie en bil med SIXT ved Munich Haidhausen 24h må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Munich Haidhausen 24h.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Munich Haidhausen 24h?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 1613 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,4)
Kjøretøyretur
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie på Munich Haidhausen 24h

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Munich Haidhausen 24h?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Munich Haidhausen 24h?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?