Bilutleie på Munich Laim Togstasjon

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Munich Laim Togstasjon-stasjon

Adresse

Wotanstr. 9, 80639 München, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
06:00 - 20:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00
Helligdager
06:00 - 20:00

Våre tjenester ved Munich Laim Togstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie ved Laim togstasjon i München! Hovedstaden i Bayern er kanskje mest kjent for Tysklands legendariske Oktoberfest. Men her kan du også oppleve vakre slott, grønne parker, museer og gallerier med både moderne og antikk kunst. En av våre stasjoner ligger ved Laim togstasjon i München. Togstasjonen ligger i Neuhausen-Nymphenburg, som er et av byens roligste områder. Her finner du palasset Schloss Nymphenburg med vakre slottshager og en botanisk hage. Med leiebil fra Laim togstasjon i München kommer deg raskt inn til sentrum og Theresienwiese der Oktoberfesten går av stabelen hver høst. Vår stasjon ligger i gangavstand fra Laim togstasjon. Hit kommer du enkelt med T-bane (S-Bahn) fra sentralbanestasjonen Hauptbahnhof, som har gode togforbindelser til München lufthavn Franz Josef Strauß (MUC).
Se mer av München med leiebil fra Sixt

Se mer av München med leiebil fra Sixt

Her hos Sixt har vi kjøretøy som passer både forretningsreiser og familieferier. I utvalget vårt finner du stasjonsvogner, SUV-modeller og varebiler fra for eksempel Volkswagen, BMW og Mercedes-Benz. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi ordner alltid en bil i valgte kategori. Du kan velge en tilgjengelig bilmodell med smarttelefonen din ved utlevering, og vi tilbyr henting og levering utenom de ordinære åpningstidene etter avtale. München er en av Tysklands største byer og har mye spennende å friste med. Hos oss får du ubegrenset kjørelengde inkludert for å kunne slippe å tenke på hvor langt du kjører. Reserver gjerne en GPS når du bestiller bilen, så sørger vi for at den er installert. Vi gleder oss til å gi deg nøklene til din leiebil på Laim togstasjon i München!
Show more
Greit å vite når du leier på Munich Laim Togstasjon
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Munich Laim Togstasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Munich Laim Togstasjon må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Munich Laim Togstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Munich Laim Togstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Munich Laim Togstasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Munich Laim Togstasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Munich Laim Togstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?