Bilutleie på Munich Sendling

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Munich Sendling-stasjon

Adresse

Luise-Kiesselbach-Platz 35, 81377 München, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man
06:00 - 20:00
Tir
06:00 - 16:30
Ons - Fre
06:00 - 20:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Munich Sendling

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Sendling stasjon i München! Enten du kommer hit for business eller ferie med familien, er våre serviceinnstilte ansatte på plass for å hjelpe deg. Det er enkelt å komme seg til vår filial siden den ligger i et knutepunktområde for trafikken i München, rett ved T-banestasjonen Westpark en fem minutters tur fra sentrum og med flere busslinjer som stopper rett ved filialen. Dette er et hyggelig og rolig multikulturelt område av München ikke langt unna selve bykjernen. Legg gjerne turen innom Olympiaparken som er omgitt av frodige høylandsområder med elver og skoger, og en tur til München bør også inkludere en et besøk ved Linderhof palass. Med leiebil fra Sendling i München er du perfekt posisjonert til å utforske denne herlige storbyen.
Skreddersy din leiebil for å utforske storbylivet i Tyskland

Skreddersy din leiebil for å utforske storbylivet i Tyskland

Sixt i Tyskland er kjent for førsteklasses kundeservice og et bredt utvalg av modeller med kjøretøy som utvilsomt passer enhver smak. Vi tilbyr også ekstrautstyr som kan være godt å ha når du skal ut på veien, som en solid GPS som gjør det enklere å navigere rundt i millionbyen. Dersom du har en stram tidsplan, trenger du ikke å bekymre deg for åpningstidene, siden vår stasjon i Sendling tar imot leiebilen 24 timer i døgnet etter avtale. Velg mellom familiebil til ferieturen, kompaktbil som lettnavigert og er lett å parkere, eller en minibuss som får plass til det meste. Ønsker du en spesifikk bilmodell, er dette avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men Sixt garanterer alltid at du får en leiebil i Sendling i München i ønsket kategori.
Show more
Greit å vite når du leier på Munich Sendling
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Munich Sendling?
For å leie en bil med SIXT ved Munich Sendling må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Munich Sendling.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Munich Sendling?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Munich Sendling

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Munich Sendling?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Munich Sendling?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?