Bilutleie på Krabi Int. Flyplass

 

Mest populære i Krabi Int. Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Krabi Int. Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Krabi Int. Flyplass-stasjon

Adresse

T1/1st Floor Int. Arrival Hall, 81130 Krabi, Thailand
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00
Helligdager
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Krabi Int. Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vil du kjøre rundt på egen hånd i et av Thailands mest populære ferieområder? Da er vi det rette valget for deg. Sixt tilbyr leiebiler på Krabi internasjonale flyplass i beste kvalitet og til noen av bransjens rimeligste priser. Kategoriene du kan velge mellom her er økonomiske sedaner eller solide 4x4 som enkelt tar deg frem i ulendt terreng. Du kan besøke mange innbydende destinasjoner helt uten å tenke på tilbakelagte kilometer ettersom alle våre modeller leveres med fri kjørelengde, og tredjepartforsikring er alltid inkludert i prisen. For en enda mer komfortabel biltur tilbyr vi oppgraderinger som GPS og barnesete til junior. Sixt bilutleie på Krabi internasjonale flyplass venter på din bestilling.
Hvordan leie bil på Krabi internasjonale flyplass?

Hvordan leie bil på Krabi internasjonale flyplass?

Krabi internasjonale flyplass (KBV) tar imot rundt 4 millioner reisende hvert år. Med flyplassens strategiske plassering, kun ti minutters kjøretur fra Krabi by, vil du raskt komme i gang med din ferie. Sixt sin skranke ligger hendig plassert innenfor flyplassområdet, og ikke nøl med å spørre våre vennlige ansatte om lokale reisetips eller veibeskrivelse til ditt bestemmelsessted. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Utforsk en av Thailands heteste feriedestinasjoner

Utforsk en av Thailands heteste feriedestinasjoner

Krabi er et ferieparadis av de sjeldne, og med en leiebil fra Krabi internasjonale flyplass vil ditt opphold bli enda mer behagelig for deg og resten av reisefølget. Byen er et godt utgangspunkt for å utforske det vakre kystområdet i det sørlige Thailand, og i dette området finner du en rekke flotte templer og helligdommer som er verdt en visitt. Kjør ut til kysten og besøk den paradisiske Maya-bukten, en strand omkranset av bratte, skogkledde klipper. I Ko Lanta nasjonalpark vil du finne mange nydelige steder der du kan sole deg og bade eller bedrive aktiviteter som kajakk og snorkling. Sixt bilutleie på Krabi internasjonale flyplass er inngangsporten til din drømmeferie.
Show more

Greit å vite når du leier på Krabi Int. Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Krabi Int. Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Krabi Int. Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Krabi Int. Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Krabi Int. Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 22 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Krabi Int. Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Krabi Int. Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Krabi Int. Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Krabi Int. Flyplass

    Vis mer