Bilutleie på Surat Thani Flyplass

 

Mest populære i Surat Thani Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Surat Thani Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Surat Thani Flyplass-stasjon

Adresse

Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73, 84130 Surat Thani, Thailand
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 20:00
Helligdager
07:00 - 20:00

Våre tjenester ved Surat Thani Flyplass

Sixt bilutleie på Surat Thani flyplass, Thailand

Sixt bilutleie på Surat Thani flyplass, Thailand

Med leiebil fra Surat Thani flyplass vil du nyte full mobilitet, og du kan utforske den vakre Malaya-halvøya med sin frodige vegetasjon og de deilige, kritthvite strendene i ditt eget tempo. Sixt har høykvalitets leiebiler som stadig blir oppgradert, og du kan velge blant kategorier som økonomibiler, familiebiler og SUV. Ubegrenset kjørelengde er inkludert i alle våre modeller slik at du slipper å tenke på tilbakelagte kilometer, og air condition kommer alltid godt med ved sørlige breddegrader. Ta også en titt på våre andre tilleggsgoder på våre nettsider.
Hvordan skaffe leiebil på Surat Thani flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Surat Thani flyplass?

Surat Thani lufthavn (URT) ligger litt over 20 kilometer unna byen, og derfor er det lurt å benytte seg av bilutleie fra Sixt for raskest mulig transport til din destinasjon. Når du forlater ankomsthallen følger du skiltene til leiebilområdet hvor du effektivt vil bli geleidet til stedet der leiebilen står og venter på deg av en av våre ansatte. Hvis du har forhåndsbestilt via våre nettsider, er bilen klargjort akkurat slik du vil ha den ved ankomst. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Surat Thani

Hva du kan oppleve med leiebil i Surat Thani

Ettersom Surat Thani er den største provinsen i det sørlige Thailand, finnes det mange muligheter for oppdagelsesturer med leiebil fra Surat Thani flyplass. Her finner du skogkledde åser og jordbruksområder, og selvsagt vil det friste med en kjøretur langs kysten for å iaktta det innbydende turkise havet i Siambukten. Med kjøretøyet kan du besøke helligdommer og templer som Thailand er kjent for å ha mange av, og oppleve sjarmerende landsbyer med en helt annen atmosfære enn turistbaserte Bangkok og Phuket. Med Sixt bilutleie på Surat Thani flyplass bestemmer du selv timeplan og reiserute.
Show more

Greit å vite når du leier på Surat Thani Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Surat Thani Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Surat Thani Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Surat Thani Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Surat Thani Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 11 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Surat Thani Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Surat Thani Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Surat Thani Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Surat Thani Flyplass

    Vis mer