Bilutleie på Hat Yai Flyplass

 

Veibeskrivelse til Hat Yai Flyplass-stasjon

Adresse

103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong, 90115 Hat Yai, Songkhla, Thailand
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 20:00
Helligdager
07:00 - 20:00

Våre tjenester ved Hat Yai Flyplass

Sixt bilutleie på Hat Yai flyplass

Sixt bilutleie på Hat Yai flyplass

Sixt gjør det enkelt å bestille leiebil fra Hat Yai flyplass i Sør-Thailand. Vi har kjøretøy av høy kvalitet, og priser som er svært konkurransedyktige. Velg kategori etter dine behov, enten du foretrekker en økonomibil, familiebil eller firehjulstrekker. Fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller gjør Sixt til et fornuftig valg, og du har alltid muligheten til å reservere ekstra sjåfør. Flere nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete kan bestilles på våre nettsider for et ubetydelig ekstrabeløp. Velkommen til Sixt bilutleie på Hat Yai flyplass!
Hvordan skaffe leiebil på Hat Yai flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Hat Yai flyplass?

Hat Yai internasjonale flyplass (HDY) håndterer årlig rundt 1,5 millioner reisende og ligger omtrent 12 kilometer unna Hat Yai bysentrum. Med leiebil fra Hat Yai flyplass er du sikret den desidert raskeste måten å komme fram til din destinasjon på, og du finner vår stasjon naturlig plassert i ankomsthallen. Ikke nøl med å spørre våre lokalkjente medarbeidere om reisetips, og du kan både hente og levere bilen innen stasjonens åpningstider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Hat Yai

Hva du kan oppleve med leiebil i Hat Yai

Hat Yai ligger helt i det sørlige Thailand, der det er sommer året rundt og du har kort vei til kysten der bademulighetene florerer. Kjør til Hat Yai kabelbane, der du kan komme opp i høyden og få praktfull oversikt over området, og Hat Yai park er et meget vakkert grøntområde med all slags blomster og en paviljong i midten av en liten dam. Ta leiebilen til Ton Nga Chang-fossen, en av de flotteste attraksjonene i denne landsdelen med hele syv nivåer som vannet renner gjennom. Med leiebil fra Hat Yai flyplass venter både naturopplevelser og strandliv på deg.
Show more

Greit å vite når du leier på Hat Yai Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hat Yai Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Hat Yai Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Hat Yai Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Hat Yai Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Hat Yai Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Hat Yai Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Hat Yai Flyplass

    Vis mer