Bilutleie på Bangkok Suvarnabhumi Flyplass

 

Mest populære i Bangkok Suvarnabhumi Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bangkok Suvarnabhumi Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Bangkok Suvarnabhumi Flyplass-stasjon

Adresse

999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang, 10540 Samut Prakan, Thailand
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Bangkok Suvarnabhumi Flyplass

Sixt bilutleie på Bangkok Suvarnabhumi flyplass, Thailand

Sixt bilutleie på Bangkok Suvarnabhumi flyplass, Thailand

Det er svært enkelt å skaffe seg en leiebil fra Sixt straks du har landet på Bangkok Suvarnabhumi flyplass (BKK). Du kan velge blant kjøretøy fra kategorier som familiebiler, økonomibiler, SUV og 4x4, eller minibuss dersom dere har behov for mange seter. Vi har også sportsbiler og cabrioleter for den helt spesielle kjøreopplevelsen. Bangkok er en by av betraktelig størrelse, og derfor vil ubegrenset kjørelengde komme godt med. Du kan også skreddersy leiebilen ved å bestille tilleggsgoder som garantert GPS eller barnesete til minstemann i følget.
Hvordan skaffe leiebil på Bangkok Suvarnabhumi flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Bangkok Suvarnabhumi flyplass?

Flyplassen er også kjent som Bangkok internasjonale lufthavn og ligger omtrent 25 kilometer unna bykjernen. Dette gjør det svært praktisk å hente din leiebil fra vår filial for bilutleie på Bangkok Suvarnabhumi flyplass slik at du når din destinasjon så raskt som mulig. Flyplassen har sitt eget leiebilområde der du vil finne vår oransje skranke, og du vil bli effektivt geleidet til stedet hvor kjøretøyet venter på deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Bangkok

Hva du kan oppleve med leiebil i Bangkok

Bangkok kan by på underholdning og opplevelser for hele familien. Med leiebil fra Bangkok Suvarnabhumi flyplass kan du enkelt ta deg til Siam Ocean World, et av Asias største akvarium med undervannstunnel og 4D-kino som noen av attraksjonene. For shopping er det populært å velge kjøpesenteret MBK, som har rundt 2 500 forskjellige butikker og boder der du kan få kjøpt stort sett alt du kan tenke deg. Ta også turen til Lumphini-parken, den største i sentrum, som gir deg et avbrekk fra betong og glass. For en bedagelig turopplevelse kan du ta en kanaltur og se Bangkok fra elvesiden, og da vil du også kunne oppleve de kjente flytende markedene på nært hold. Bare fantasien setter grenser for hva som er mulig med Sixt leiebil fra Bangkok Suvarnabhumi flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Bangkok Suvarnabhumi Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bangkok Suvarnabhumi Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Bangkok Suvarnabhumi Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bangkok Suvarnabhumi Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bangkok Suvarnabhumi Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 242 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Bangkok Suvarnabhumi Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bangkok Suvarnabhumi Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bangkok Suvarnabhumi Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bangkok Suvarnabhumi Flyplass

Vis mer