Bilutleie på Samui Flyplass

 

Veibeskrivelse til Samui Flyplass-stasjon

Adresse

Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18, 84320 Surat Thani, Thailand
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 19:00
Helligdager
07:00 - 19:00

Våre tjenester ved Samui Flyplass

Sixt bilutleie på Samui flyplass i Thailand

Sixt bilutleie på Samui flyplass i Thailand

Sixt har flere gode tilbud til deg som ønsker å bestille leiebil fra Samui flyplass på øya Koh Samui i Siambukten. Vi tilbyr topp kundeservice og noen av markedets beste priser. Du kan velge blant familiebiler, økonomibiler eller robuste 4x4-kjøretøy. Ubegrenset kjørelengde, air condition og tredjepartsforsikring er alltid inkludert i prisen, og på våre tilgjengelige nettsider kan du bestille andre tilleggsgoder for å skreddersy bilen til dine reiseplaner. Test ut Sixt bilutleie på Samui flyplass for å se om vi lever opp til vårt gode rykte.
Hvordan skaffe leiebil på Samui flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Samui flyplass?

Flyplassen på Samui heter også Koh Samui lufthavn (USM) og ligger bare noen få minutters kjøretur unna Koh Samui bykjerne. Dermed ligger opplevelsene rett rundt hjørnet straks du har vridd om nøkkelen i din leiebil. Du vil enkelt finne vår stasjon med det samme du har forlatt bagasjebåndet — bare følg skiltene til leiebilområdet hvor du vil bli tatt godt hånd om av våre serviceinnstilte ansatte. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil på Koh Samui Koh Samui er en slående vakker øy med bratte klipper, der grønne trær klamrer seg til fjellveggene, og strender med palmer gir deg en ekte tropisk følelse. Det finnes knapt noe bedre sted i verden for en badeferie, men også dykking blant koraller og fiskestimer er svært populært. Kjør til akvariet med sine mange tropiske fiskearter, og dyrehagen som ligger like ved, byr på eksotiske tigre og grasiøse leoparder som både voksne og barn kan beundre. Ettersom øya tiltrekker seg mange turister hvert år, er det også mange muligheter for nattliv med karaoke og nattklubber. Med leiebil på Koh Samui flyplass hos Sixt er du sikret mange uforglemmelige opplevelser på en av Thailands vakreste øyer.
Show more

Greit å vite når du leier på Samui Flyplass

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Samui Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Samui Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Samui Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Samui Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 22 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Samui Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Samui Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Samui Flyplass

    Vis mer