Bilutleie på Phuket Flyplass

 

Mest populære i Phuket Flyplass

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Phuket Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Phuket Flyplass-stasjon

Adresse

Maikhao, Thalang 1st Fl. Domestic Arrival Hall, 83110 Phuket, Thailand
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 00:00
Helligdager
07:00 - 00:00

Våre tjenester ved Phuket Flyplass

Sixt bilutleie på Phuket flyplass

Sixt bilutleie på Phuket flyplass

Sixt ønsker velkommen til et av Asias og Thailands heteste turistmål, og med leiebil fra Phuket flyplass kan du selv bestemme hvilke deler av denne drømme-øya du vil oppleve. Velg den bilkategorien som passer deg best innenfor kategoriene familiebiler, økonomibiler og 4x4, der alle er utstyrt med fri kjørelengde og tredjepartforsikring for å ivareta våre kunders sikkerhet. Få fullt utbytte av våre brukervennlige nettsider ved å velge eventuelle tilleggsgoder som GPS og barnesete, og du vil hele tiden ha oversikt over totalprisen.
Hvordan skaffe leiebil på Phuket flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Phuket flyplass?

Phuket internasjonale flyplass (HKT) ligger nordvest på øya, litt over tre mil unna Phuket by. Dermed kan det ta sin tid med kollektivtrafikk. Med leiebil fra Phuket flyplass har du derfor en klar fordel og er sikret den raskeste måten å komme deg videre på. Phuket er en stor flyplass med mer enn 13 millioner reisende årlig, men du finner lett frem til vår stasjon ved å følge skiltene til leiebilområdet hvor du kan både hente og levere bilen. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Phuket

Hva du kan oppleve med leiebil i Phuket

Kjør til den vestre delen av Phuket, som minner om et paradis med turkisfarget hav og deilige strender der du kan slikke sol dagen lang. Med leiebil kan du kanskje finne en strand som ikke er fullstendig invadert av turister, og du kan ta rundturer på øya for å utforske alle perlene. Phuket by har et svært heftig nattliv, der du kan more deg til langt utpå morgenkvisten, og Phra Taew nasjonalpark er en flott naturopplevelse som passer for alle aldersgrupper. Kjør langs kysten og oppdag små fiskelandsbyer og ananasplantasjer og få innblikk i dagliglivet til lokalbefolkningen. Du gjør et smart valg ved å velge Sixt bilutleie på Phuket flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Phuket Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Phuket Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Phuket Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Phuket Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Phuket Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 148 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,4)
Kjøretøyet
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie på Phuket Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Phuket Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Phuket Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Phuket Flyplass

Vis mer