Bilutleie
Norge
Kollaps
Norge
Endre personlige detaljer

Leiebil Norge: Sixt Bilutleie

Enten du ønsker å være turist i eget land, trenger en ekstra bil for et par dager eller skal på forretningsreise, har Sixt bilutleie i Norge et godt alternativ til deg. Vi tilbyr et stor utvalg kjøretøy enten du reiser alene, som par eller i en større gruppe.

Å bestille leiebil i Norge

Du finner Sixt sine stasjoner for bilutleie i Norge ved alle de største byene og flyplassene i landet, i tillegg til en hel mengde andre sentrale byer og tettsteder. Vi bryr oss om din sikkerhet og gir deg kun biler som er godt forsikret og mindre enn et halvt år gamle. Ønsker du ytterligere forsikring, GPS eller kanskje ønsker dere på å bytte på å kjøre, kan dette bestilles via telefon eller på våre nettsider. Reserverer du bil og aktuelle ekstratjenester på forhånd, sørger vi for at en bil i den valgte kategori vil stå klar for deg ved ankomst.

Føl deg trygg på veiene med leiebil i Norge fra Sixt

Å kjøre bil i Norge kan noen ganger være både utfordrende og tidkrevende. Skal du over fjelloverganger på vinterstid, bør du sjekke veimeldingen på forhånd og være forberedt på svingete, isete og smale veier. For leiebil gjelder følgende regler:

  • Man må være minst 19 år for å leie bil og ha hatt sertifikat i minst 1 år. Merk at det kan forekomme avvikende regler ved ulike bilkategorier.
  • For å krysse grensen til andre enn de nordiske landene, trenger du en skriftlig tillatelse fra Sixt.

Hva kan du oppleve med leiebil i Norge

Det langstrakte norske landskapet sees best med eget kjøretøy. Om du henter din leiebil fra en av våre stasjoner i og rundt hovedstaden Oslo kan du begynne med å besøke Operaen ved Oslofjorden, Frognerparken i vest eller Akershus festning i sentrum. Reiser du med barn er fornøyelsesparken Tusenfryd en yndet destinasjon. Om du har bestilt leiebil fra en av våre nordlige stasjoner, kan Norge by på både vakker midnattsol, hvalsafari og ypperlige fiskemuligheter. Få også med deg den vakre Vestlandskysten med sine spektakulære fjorder, fjell og daler. Og et besøk til Bergen, byen mellom de 7 fjell, hører også med. Med leiebil i Norge venter det deg en unik opplevelse.

 

Områder med Sixt stasjoner

 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service