Bilutleie på Tel Aviv Hayarkon

 

Mest populære i Tel Aviv Hayarkon

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tel Aviv Hayarkon som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Tel Aviv Hayarkon-stasjon

Adresse

122 Hayarkon St, 63573 Hayarkon, Israel
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fre
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Tel Aviv Hayarkon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Strategisk plassert i et av de mest fasjonable strøkene i Israels største kystby Tel Aviv, ligger Sixt sin stasjon for bilutleie i Hayarkon. Like utenfor inngangen til vår filial strekker Frishman Beach seg oppover kysten, og her på stranden er det som regel alltid et yrende liv. På kveldstid vil du her kunne få en smakebit av partystemningen som Tel Aviv er så kjent for. Omringet av mange hoteller, er det enkelt å finne frem til vår filial med flere bussholdeplasser bare noen få kvartaler unna. Her florerer det også av shoppingmuligheter som vil holde deg engasjert i mange timer. Be gjerne våre medarbeidere om tips til de beste strendene eller handlegatene, og bare tenk for en nytelse det er å kunne kjøre rundt i Tel Aviv uten å måtte ta hensyn til kollektivtrafikkens ruter og tider!
Hvordan skaffe leiebil på Hayarkon stasjon i Tel Aviv?

Hvordan skaffe leiebil på Hayarkon stasjon i Tel Aviv?

Hos Sixt leiebil i Hayarkon i Tel Aviv kan vi skilte med en variert bilflåte til hyggelige priser. Velg mellom gunstige økonomibiler, familiebiler til dagligdags bruk, 4x4 dersom du skal på langtur eller minibusser med opptil 9 seter. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Air condition er selvsagt alltid inkludert for at du effektivt skal kunne regulere temperaturen i bilen, og tredjepartforsikring er også en av ekstragodene som er medberegnet i prisen. Dersom du har ytterligere behov, har vi flere praktiske oppgraderinger tilgjengelige, som barnesete til minsten og garantert navigasjonssystem. Sixt bilutleie i Hayarkon i Tel Aviv lar deg oppleve Israel fra sin beste side.
Show more

Greit å vite når du leier på Tel Aviv Hayarkon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tel Aviv Hayarkon?
For å leie en bil med SIXT ved Tel Aviv Hayarkon må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tel Aviv Hayarkon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tel Aviv Hayarkon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 273 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,5)
Service under og etter utleien
(4,4)
Overlevering av kjøretøy
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie på Tel Aviv Hayarkon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tel Aviv Hayarkon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tel Aviv Hayarkon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?