Bilutleie i Rehovot

 

Våre tjenester ved Rehovot

Leiebiltjenester fra Sixt i Rehovot

Leiebiltjenester fra Sixt i Rehovot

Rehovot er en perfekt by å kjøre bil i ettersom den ligger midt i et dynamisk område i Israel der mye skjer. Vi på Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med ditt leiebilforhold, og vi har en topp moderne bilpark der du kan velge mellom mange ulike bilkategorier. Er dere mange som reiser sammen, anbefaler vi en SUV. For alenereisende eller par kan en klassisk bybil eller en sportsbil være det riktige. Merk at Sixt bilutleie i Rehovot ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men en bil i samme kategori vil selvsagt være tilgjengelig for deg ved ankomst.Sixt bilutleie i Rehovot ønsker å tilrettelegge for at ditt leieforhold skal være så enkelt som mulig. Derfor kan du reservere alt du trenger av ekstratjenester her på nettet før ankomst. Søk etter kategorien du ønsker, velg hvilke fasiliteter som passer deg, og book så den kategorien som vil passe best til ditt formål. Betaling kan skje både online og i skranken, men du sparer både tid og penger ved å gjøre det på nett, slik at alt er klart når du ankommer Rehovot.
Ting å gjøre med leiebil i Rehovot

Ting å gjøre med leiebil i Rehovot

Rehovot er en av de første byene som ble dannet i Israel, og er i dag et senter for vitenskap og kultur. Det er mye som skjer i denne levende byen med historiske og bibelske landemerker. Med leiebil i Rehovot kommer du deg enkelt mellom de ulike interessestedene. Besøk for eksempel Trasure Museum, Chaim Weizmann Museum, Rehovot kommunale kunstgalleri og Dondikov-huset, som er noen av de mest severdige stedene i byen. Konsertsalen i byen har mange ulike arrangementer, og det er aldri feil å oppdage levende kunst i en ny by eller et nytt land. Shoppingen i Rehovot er også spennende, med mye lokalt håndverk til salgs samt klær og annet fra internasjonale merker. Med leiebil i Rehovot kommer du enkelt fra det ene stedet til det andre.
Show more

Greit å vite når du leier i Rehovot

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rehovot.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Rehovot?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Rehovot. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Rehovot?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Rehovot

Kan jeg bestille en langtidsleie i Rehovot?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Rehovot?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Rehovot

Vis mer