Bilutleie på Mykonos Flyplass

 

Mest populære i Mykonos Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Mykonos Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Mykonos Flyplass-stasjon

Adresse

Arrival Hall, 846 00 Mykonos, Hellas
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdager
08:00 - 23:00

Våre tjenester ved Mykonos Flyplass

Sixt bilutleie på Mykonos flyplass i Hellas

Sixt bilutleie på Mykonos flyplass i Hellas

Sixt ønsker velkommen til å bestille leiebil på Mykonos flyplass, slik at du kan oppleve denne eksklusive ferieøya som lar deg glemme den stressende hverdagen. Her er utallige muligheter for den reiselystne. Vi gir mange gode tilbud til deg som ønsker å bevege deg fritt rundt, og fra bilparken vår kan du velge mellom familiebiler og 4x4, eller sportsbiler og cabrioleter. Med ubegrenset kjørelengde, som kommer med alle modeller, kan du utforske øya så mye du vil, og air condition sørger for at du kan ha den kupétemperaturen som passer deg.
Hvordan leie bil på Mykonos internasjonale flyplass, JMK?

Hvordan leie bil på Mykonos internasjonale flyplass, JMK?

Lufthavnen ligger hendig plassert kun 4 kilometer fra Mykonos by, og mottar turister fra hele Europa i sommermånedene. Vår skranke er naturlig lokalisert i ankomsthallen, så du kommer lett fram til oss etter at du har plukket opp bagasjen din. Her vil du bli varmt mottatt og hjulpet med eventuelle reisetips fra våre lokalkjente ansatte. Vi har flere stasjoner plassert på Mykonos, som gjør oss til din lokale forhandler. Sixt gjør oppmerksom på at du med sikkerhet vil få bilkategorien du har bestilt, mens en bestemt bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Mulighetene med leiebil fra Mykonos flyplass

Mulighetene med leiebil fra Mykonos flyplass

Dette blir regnet som juvelen blant de greske øyer, fordi den har eksepsjonelle attraksjoner og opplevelser. Mykonos består av de kjente pittureske, kritthvite husene som skinner imot deg med sine blå dører og tak. Nattelivet er er også kjent - her kan du more deg til langt utpå morgenkvisten. Eller oppdag en hel verden under havet med dykkerutstyr - her finnes nemlig korallrev og skipsvrak som er klare til å utforskes. Det arkeologiske museet, som er bygd i 1902, er absolutt verdt en visitt. Du kan boltre deg i alle mulighetene med en leiebil fra Sixt bilutleie på Mykonos flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Mykonos Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Mykonos Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Mykonos Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mykonos Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Mykonos Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 270 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Mykonos Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Mykonos Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Mykonos Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Mykonos Flyplass

Vis mer