Bilutleie på Thessaloniki Flyplass

 

Mest populære i Thessaloniki Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Thessaloniki Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Thessaloniki Flyplass-stasjon

Adresse

Makedonia AP,Mikras Thessalon., 551 03 Thessaloniki, Hellas
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdager
07:00 - 23:00

Våre tjenester ved Thessaloniki Flyplass

Sixt bilutleie på Thessaloniki flyplass i Hellas

Sixt bilutleie på Thessaloniki flyplass i Hellas

En leiebil er en perfekt måte å bevege seg rundt på i en storby, du slipper nemlig å tenke på avgangstider for buss og trikk. Sixt bilutleie er et fornuftig valg fordi vi har lang erfaring og gode tilbud, i tillegg til en premium bilflåte. Våre leiebiler på Thessaloniki flyplass er i kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4 og SUV, eller cabriolet og sportsbil dersom du ønsker luksus. Kjør gatelangs så mye du vil med fri kjørelengde inkludert, uansett bilmodell. Oppgraderinger som tyveriforsikring og egen sjåfør er også tilgjengelig for bestilling.
Hvordan leie bil på Thessaloniki flyplass, SKG?

Hvordan leie bil på Thessaloniki flyplass, SKG?

Denne lufthavnen er også kjent som Macedonia flyplass og er den største i det nordlige Hellas, med omtrent 5 millioner passasjerer årlig. Vår utleieskranke ligger praktisk plassert i terminalbygget - bare følg skiltingen etter at du har plukket opp bagasjen din, og våre smilende medarbeidere vil hjelpe deg med å komme fort fram til din personlige leiebil. Vi har naturligvis flere stasjoner i byen, så nøl ikke med å besøke oss dersom du trenger reisetips. Sixt kan ikke garantere en bestemt bilmodell før ankomst, men du vil garantert få kategorien du har booket.
Mulighetene med leiebil fra Thessaloniki flyplass

Mulighetene med leiebil fra Thessaloniki flyplass

Dette er landets nest største by, med over 1 million innbyggere i metropol-området. Dermed har du mange attraksjoner du kan besøke med ditt kjøretøy, for eksempel Det hvite tårnet, som du finner stående ved vannkanten. Museene bør også besøkes, da denne byen har en historie som få andre byer kan måle seg med. Den ble grunnlagt av Kong Kassander i det 3. århundre f.Kr. Her finner du også flere steder på UNESCOS verdensarvliste, med en egen romersk gamleby. Mulighetene er flerfoldige, og Sixt bilutleie på Thessaloniki flyplass gleder seg til å være startpunktet for din bilferie.
Show more

Greit å vite når du leier på Thessaloniki Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Thessaloniki Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Thessaloniki Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Thessaloniki Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Thessaloniki Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 878 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Thessaloniki Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Thessaloniki Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Thessaloniki Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Thessaloniki Flyplass

Vis mer