Bilutleie på Athen Flyplass

 

Mest populære i Athen Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Athen Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Athen Flyplass-stasjon

Adresse

El. Venizelos, 190 04 Athens, Hellas
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Athen Flyplass

Sixt bilutleie på Athen flyplass i Hellas

Sixt bilutleie på Athen flyplass i Hellas

Gjør det enkelt og bekvemt for deg selv ved å bestille leiebil fra Sixt under ditt opphold i Athen. Vi tilbyr førsteklasses leiebiler til priser som passer alle lommebøker. Fra vår moderne bilflåte kan vi friste med leiebiler fra de mest kjente fabrikantene, som Nissan eller Mercedes Benz. Alle våre modeller kommer med ubegrenset kjørelengde inkludert, så du kan kjøre gatelangs så mye du vil i denne storbyen. Våre aller fleste modeller kan også skilte med air condition, som kan bli uunnværlig i Athen, hvor temperaturene fort kan bli høye.
Hvordan leie leiebil på Athen internasjonale flyplass, ATH?

Hvordan leie leiebil på Athen internasjonale flyplass, ATH?

Lufthavnen er også kjent under navnet Eleftherios Venizelos og håndterer årlig nesten 20 millioner reisende. På Athen lufthavn finner du din leiebil ved vår oransje skranke, som er plassert i ankomsthallen. Du finner oss raskt, ettersom det er godt skiltet. Her vil du bli ønsket varmt velkommen og bli hjulpet fram til din personlige leiebil, og her kan du både hente og levere bilen tilbake. Innlevering kan utføres når det passer deg, så du slipper å bekymre deg for tiden. Vi gjør oppmerksom på at du er garantert en leiebil i kategorien du har bestilt, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Athen lufthavn

Hva du kan oppleve med leiebil fra Athen lufthavn

Få byer kan skilte med så mye historie som Athen, hvor nesten halvparten av landets befolkning befinner seg. Kjør til den eldgamle bydelen Akropolis, som består av ruiner fra gamle templer som Parthenon og Erechtheion. Her kan du også nyte praktfull utsikt over denne millionbyen. Ta bilen din til Det nasjonalarkeologiske museum, med mange flotte statuer og fresker, eller se flotte byggverk som Zappeion og Atens Akademi. Her florerer det med attrakasjoner og severdigheter, og med Sixt bilutleie på Athen flyplass bestemmer du selv din egen reise- og ferieplan.
Show more

Greit å vite når du leier på Athen Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Athen Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Athen Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Athen Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Athen Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 2187 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Athen Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Athen Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Athen Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Athen Flyplass

Vis mer